2204-audi-rs6-avant-1.jpeg

RS 6 Avant

De beloning voor succes

 • Kopen v.a.

  € 205.282,-

 • Private lease v.a.

  € 2.755,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 2.754,-

 • Bijtelling

  22 %

De beloning voor succes

De Audi RS 6 Avant is een high performance sportauto voor zakelijke afspraken en gezinsuitjes. Performance is an attitude.

Rijbeleving

De 4.0 V8 biturbo TFSI-motor levert 441 kW/600 pk en bezorgt de Audi RS 6 Avant adembenemende prestaties.

Exterieur. De Audi RS 6 Avant heeft een sterke uitstraling. Daar maakt u indruk mee.

Interieur. In het interieur met zijn onberispelijke afwerkingskwaliteit is voor alle inzittenden ruim voldoende plek.

High performance in cijfers

Vermogen

441 kW (600 pk)

Acceleratie

3,6 s (0-100 km/h)

Koppel

800 Nm 2.050-4.500 toeren

Brochures en prijslijsten Audi RS 6 Avant

Sportieve allrounder

Deze high performance sportauto combineert een compromisloos design met praktische gebruikseigenschappen. Sportieve RS-luchtvering is standaard. Ideaal voor het comfort op de lange afstand en toch een goede wegligging als het prestatiepotentieel wordt aangesproken.

Voel de uitzonderlijke kracht. Vermogen: 441 kW/600 pk. Koppel: 800 Newtonmeter. Van 0 naar 100 km/h: in 3,6 seconden. Topsnelheid: optioneel 305 km/h. Uw hart gaat vast sneller kloppen van de 4,0 liter V8-biturbo TFSI-motor.

Ervaar de rijdynamiek. De RS-sportluchtvering houdt rekening met prestaties en met langeafstandscomfort. Dankzij de diverse instellingen zijn vele vormen van rijplezier mogelijk. Het optionele RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control belooft een ultieme handling.
 

Krachtige uitstraling: het exterieurdesign

Veel speciale RS-elementen sieren de Audi RS 6 Avant. De verbrede carrosserie en de flink uitgebouwde spatborden geleiden elke blik meteen naar het indrukwekkende RS-design. De singleframe-grille zonder omlijsting en de RS-voorbumper met grote luchtinlaten zorgen voor een sportief accent. Ook de achterkant maakt een duidelijk statement met zijn RS-uitlaten en de dynamische dakspoiler.

Vooruitstrevend karakter: het interieurdesign

In het hoogwaardig ingerichte interieur springen de sportieve kenmerken van de Audi RS 6 Avant in het oog. De RS-sportstoelen met fraaie stikselpatronen zitten voortreffelijk. De black-panel-architectuur, antraciete aluminium decoratielijsten en de RS-designpakketten in rood en grijs brengen nog meer sportiviteit naar voren.

Inpakken en wegwezen

Met een bagagevolume van 1.680 liter met neergeklapte leuningen is voldoende ruimte aan boord om uitstapjes en vakanties groots aan te pakken. De achterklep opent na een voetzwaai onder de achterbumper. De vloer ligt in het verlengde van de laadrand. De Audi RS 6 Avant mag dan een sportauto zijn, hij verloochent zijn praktische kant niet.

 

 

 

Personaliseer met Audi exclusive

Maak van uw Audi RS 6 Avant een one-off met speciale interieurpanelen, fraai leder en een individuele lakkleur van Audi exclusive. De afgebeelde auto is gespoten in Audi exclusive Panterzwart kristaleffect.

Volg uw hart

Een gepersonaliseerd interieur met diamantzilver en zwart Audi exclusive3 leder Valcona met diamantzilveren stiksels.

Nederlandse fotoimpressie

RS 6 Avant