Brede visual 2880 x 1200px (1)

Wil jij onze Škoda aanhanger lenen? Dat kan!

Als Škoda rijder profiteer je bij Wealer van vele extra's, waaronder het lenen van onze speciale Škoda aanhangwagen. Zaterdag is voor de meeste mensen een drukke dag. We zijn aan het klussen, helpen verhuizen, we doen de boodschappen, we gaan sporten of met de kinderen iets doen. Op zaterdag houden we flink wat balletjes in de lucht. Dan is een beetje hulp best fijn!

Wil jij onze speciale aanhanger lenen? Dat kan! Want Wealer helpt jou graag tijdens de drukke dagen. En niet alleen op zaterdag, maar ook doordeweeks.

Afmetingen
De afmetingen van de laadbak zijn: lengte 245 cm, breedte 130 cm en hoogte 154 cm. Zo kun jij lekker veel spullen mee nemen.

Het gebruik van de aanhanger is helemaal gratis voor onze Škoda klanten! De aanhanger staat voor je klaar bij Wealer Venray. Wij zouden het leuk vinden als je een foto maakt en ons op Instagram of Facebook tagt via @wealerautogroep.

Reserveer 'm nu!

Spelregels

  • Je rijdt een Škoda.
  • Je bent in het bezit van geldig Nederlands rijbewijs. Dit dient door ons te kunnen worden gecontroleerd bij het afhalen van de aanhanger.
  • Je kunt de aanhanger ophalen bij Wealer Venray en retourneert deze dezelfde dag schoon aldaar.
  • Kosten, bijvoorbeeld ten gevolge van schades of boetes, kunnen op je worden verhaald.
  • Een reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.
  • Met het plaatsen van een reservering ga je akkoord met bovenstaande spelregels.