https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/09/201911-vw-bedrijfswagens-winteracties-header.jpg?v=1-0

VW Bedrijfswagens Wintercheck

Je hebt rijklaar. En je hebt winterklaar.

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs je bus op 12 cruciale punten en krijg je een gratis accu (1) , all-weather mattenset en het bijvullen van je vloeistoffen!

1. Indien deze aan vervanging toe is

Je hebt glad. En je hebt grip.

Voor wie snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling ontstaat er een kortere remweg. Onder de 7 graden bieden winterbanden beter prestaties dan zomerbanden. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

Je hebt geprijsd. En je hebt afgeprijsd.

De juiste banden met voldoende profiel, leveren de beste prestaties. Ze zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Zijn de banden van je bus aan vervanging toe, of rijd je nog op zomerbanden? Verschil moet er zijn.

Je hebt beloften. En je hebt de 7 servicebeloften.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor je bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. Verschil moet er zijn.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als er werkzaamheden nodig zijn?

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen wanneer je een vervolgafspraak wilt inplannen.

Wat zijn de voorwaarden?

De Wintercheck en accessoires aanbiedingen zijn geldig t/m 28 februari 2020.