Volkswagen Polo

Klaar voor avontuur

 • Kopen v.a.

  € 19.990,-

 • Private lease v.a.

  € 329,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 0,-

 • Bijtelling

  22 %

Volkswagen Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Deze Volkswagen klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Adaptive Cruise Control bijvoorbeeld, of automatische airconditioning 'Climatronic'. En dat alles tegen een verrassend lage instapprijs.

Dit is de Polo

Veelzijdig en sportief als geen ander. De Polo wint al jaren prijs na prijs - en dat is niet voor niets. Veilig is de Polo ook. Hij is bekroond met vijf sterren van Euro NCAP, de maximale veiligheidsscore bij de crashtest. 

Design

De Polo is door de jaren heen altijd een praktische en zuinige auto geweest. Maar de Polo is wel een stuk ruimer geworden, zonder z'n dynamische design te verliezen. Standaard is de Polo al goed uitgerust met LED-dagrijverlichting en een multimediasyteem met kleuren touchscreen.

Innovatief

De Polo is standaard uitgerust met Front Assist, City Emergency Braking en de bergwegrijhulp. Wil jij nog meer innovaties? Dat kan. Rust je Polo dan uit met automatische airconditioning (Climatronic), Active Info Display, Adaptive Cruise Control en Car-Net.

Naar jouw smaak

De Polo kent een breed assortiment uitvoeringen: van de sportieve GTI, naar de luxe Comfortline Business tot de muzikale Beats. Elke uitvoering heeft z'n eigen karakteristieke design en is uitgerust met een unieke set features.

Polo