https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/08/master-care-visual.png?v=1-0

Master Care

Lakbescherming voor elke auto!

Neem contact op

Lakbescherming voor elke auto!

De gepatenteerde harde hoogglansbescherming van Master - Care biedt de ideale bescherming voor de auto. Het beschermt tegen o.a. strooizout, boomsappen, atmosferische vervuiling (zoals zure regen en verkeersvuil), insectenresten en verkleuring door UV - straling. Het beschermt zelfs tegen vogeluitwerpselen zolang deze binnen 24 uur worden verwijderd. 

De voordelen van MC - Platinum

  • Zes jaar garantie op glans en kleur
  • 2 Componenten lakbeschermer, dus daardoor duurzamer
  • Product op basis van hars en nanotechnologie, dus betere kwaliteit dan op waterbasis
  • Gebruik van carwash toegestaan

Behandeling van uw auto ouder dan 2 maanden

MC - Platinum geeft 3 jaar garantie op glans en kleur van de lak van auto’s ouder dan 2 maanden. Let wel, uitsluitend als dit door een Master - Care erkende poetser wordt aangebracht! Dit geldt omdat de lak eerst gepolitoerd moet worden om de kleur weer terug te halen en de kleine krassen te verwijderen. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden en de kosten.

Is uw lak al door de fabrikant gegarandeerd?

Wanneer uw auto wordt afgeleverd krijgt u alleen garantie van de autofabrikant op roestvorming van binnenuit en het onthechten van de lak. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf blijven uw verantwoordelijkheid, dit staat ook vermeld in uw instructieboekje en garantievoorwaarden van uw auto.

Eenmaal behandeld met MC - Platinum zal uw auto een unieke bescherming hebben. Het enige wat u nog moet doen is uw lak onderhouden met de MC - Platinum After - Care.