https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/04/audi-service.png?v=1-0

Audi Service

Houd uw auto in topvorm bij Wealer

U wilt een Audi in topvorm. Of hij nu piepjong is of al op gevorderde leeftijd. Een auto waarop u kunt vertrouwen. Altijd en overal. Maar hoe bereikt u dat? Op die vraag geven wij u graag antwoord. Hier leest u alles wat u wilt weten over de Service en Diensten die Wealer u kan aanbieden. Wat kunt u zelf doen, en wat kan Wealer voor u betekenen op het gebied van onderhoud en reparatie? En wat kan Wealer voor u betekenen op het gebied van Service en Diensten. U leest het hier.

Vaste tarieven, geen verrassingen

Wealer werkt altijd volgens de hoogste eisen. Bij een grote beurt wordt uw auto tot in het kleinste detail bekeken. Altijd door vakkundige en gediplomeerde monteurs. Doordat ze regelmatig trainingen krijgen en getest worden op hun kennis is hun deskundigheid gegarandeerd. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg met u, en er wordt steevast gebruikgemaakt van originele Audi-onderdelen. Vaste tarieven, uitmondend in heldere facturen, geven precies aan waar u aan toe bent. Dus nooit verrassingen achteraf. Of u moet erdoor verrast worden dat die hinderlijke kraak weg is of het contactslot doorgesmeerd blijkt te zijn.

Service-afspraak inplannen? Dat kan gemakkelijk via onze online planmodule.

Snel weten wat de te verwachten onderhoudskosten van uw Audi zijn? Of waar u in de nabije toekomst rekening mee moet houden? Vul dan nu uw kenteken in en bekijk het onderhoudsplan voor uw Audi.