Audi e-tron

1400x438_X17_015.jpg

Een volledig elektrisch productiemodel van Audi is binnenkort geen toekomstmuziek meer, maar werkelijkheid. De Audi e-tron quattro concept debuteerde in 2015 op de IAA-autoshow in Frankfurt. Het is een concrete vooruitblik op een volledig elektrische sportieve SUV uit het hogere segment. Een treffend bewijs dat Audi alternatieve aandrijving fraai verpakt in een sportief en modern design. Vanaf eind 2018 staat de Audi e-tron – die CO2-neutraal geproduceerd gaat worden in Audi’s fabriek in Brussel – bij de Nederlandse dealers. Begin 2019 wordt hij in Nederland leverbaar.

Nu te reserveren!

Eind 2018 kunt u de Audi e-tron bestellen. Door nu te reserveren bij Wealer neemt u een voorsprong. 

Vul onderstaand formulier waarin we uw gegevens vragen, daarna zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. Vervolgens wordt u bij ons gevraagd uw reservering te bevestigen door € 2000,- te voldoen, dit kan via iDeal of met een credit card.

Reserveer nu uw recht om als een van de eersten de eerste 100% elektrische Audi daadwerkelijk te configureren en te bestellen. 

* De genoemde vanafprijs is louter indicatief. De definitieve consumentenadviesprijs prijs van de Audi e-tron zal worden vastgesteld zodra het definitieve productiemodel inclusief standaarduitrusting bekend is geworden.

Meer weten over de Audi e-tron? Bekijk de modelpagina.

Bij deze geef ik Wealer toestemming om contact op te nemen voor een afspraak met de toekomst.

Indien u niet woonachtig bent in Nederland, neem dan telefonisch contact op voor het maken van een reservering.