Audi e-tron

Electric has gone Audi.

15 oktober exclusieve preview.

Of hij nou stil staat of rijdt, de volledig elektrische Audi e-tron is altijd spannend om te zien. Tal van accenten, waaronder de lichtgrijze singleframe grille, verwijzen stuk voor stuk naar de hoogvoltage-technologie die voor een bijzondere rijervaring zorgt. De richtprijs voor de Audi e-tron in Nederland bedraagt € 84.100*. De grote en sportieve SUV heeft een actieradius van meer dan 400 km**

Op maandag 15 oktober mogen wij deze auto een paar uur in onze showroom verwelkomen voor een exclusieve preview. Tussen 16.00u en 20.00u bent u van harte welkom in onze showroom in Heerlen om kennis te maken met de nieuwe toekomst.

Mogen wij u deze avond onder het genot van een hapje en een drankje welkom heten? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Techniek van morgen

De SUV wordt aangedreven door twee krachtige elektromotoren, die CO2-neutraal en vrijwel geruisloos zijn. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie quattro, zorgt voor optimale tractie en dynamiek. Het quattro-systeem zorgt continu voor de optimale, variabele verdeling van aandrijfkracht over de twee aangedreven assen.

Interieur zonder overbodige knoppen

De e-tron heeft een ruimteaanbod en comfortniveau dat vergelijkbaar is met andere topmodellen van Audi. Samen met materialen en vakmanschap van topkwaliteit zorgt dit voor een premium beleving van elektrische mobiliteit. Ook de omvangrijke en betrouwbare range aan laadopties voor thuis en onderweg draagt hier aan bij.