De nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan is per direct te bestellen. De eHybrid is te bestellen vanaf week 12. Neem via onderstaande knop contact met ons op voor meer informatie.

 • Kopen v.a.

  € 46.990,-

Nieuw! De Tiguan is nu verkrijgbaar als R-Line Edition

€ 1.800,- voordeel en zeer rijk uitgerust met onder andere:

 • Metalic lak
 • Multimedia Pakket
 • Geting glas
 • Verwarmbare voorstoelen
 • Keyless Acess
 • Elektrische achterklep
 • Panoramadak

Verkrijgbaar vanaf € 55.490,-

De belangrijkste specificaties van de nieuwe Tiguan

 • Verkrijgbaar als 1.5 eTSI benzinemotor (mild-hybride) met 130 pk en 150 pk, áltijd in combinatie met DSG.
 • Daarnaast 2 krachtige Plug-in Hybride aandrijflijnen met 204 pk en 272 pk waarmee je tot 129 km* elektrisch kunt rijden
 • Volledig vernieuwd, maar toch herkenbaar als Tiguan
 • Ideale reisauto met toegenomen ruimte, nu 650 liter bagageruimte
 • Standaard uitgerust met alles wat je nodig hebt
 • Verhoogd comfort door nieuwe innovatieve features en stilte onderweg (door verbeterde geluidsisolatie).

Volkswagen Tiguan ongekend populair

De Volkswagen Tiguan is ongekend populair. Een premium SUV met een sterk, stoer en ruim karakter. Bovendien is deze nieuwe Volkswagen Tiguan verkrijgbaar als Plug-in hybride. Hiermee combineer je het beste van twee werelden.

Een unieke combinatie van elektromotor met het vertrouwen van een brandstofmotor.

De Tiguan is er nu als plug-in hybride SUV met een elektrische actieradius van 129 km*. Zo kun je makkelijk al je woon-werkkilometers elektrisch afleggen. Voor de langere stukken en bijvoorbeeld de vakantie kun je vertrouwen op de brandstofmotor. Een groot voordeel van de nieuwe Volkswagen Tiguan is dat deze ondersteuning biedt aan DC snelladen tot 50 kW.

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan zet echt in op comfort tijdens de rit. Zo kun je de stoelen elektrisch verstellen en kun je gebruik maken van een uitgebreide massage- en klimaatfuncties. Denk hierbij aan het verwarmen en verkoelen van je stoel. Ideaal wanneer het buiten warm of koud is je wilt direct even opwarmen of afkoelen. 

Een kofferbak met maar liefst 650 liter bagageruimte zorgt ervoor dat je altijd genoeg plaats hebt. Klap je de banken neer dan beschik je zelfs over 1.650 liter bagageruimte. Ideaal voor als je even wat spullen moet verhuizen.

Wil je op vakantie? De nieuwe Tiguan trekt eenvoudig een caravan met zich mee.

Het rijcomfort van de nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Tiguan beschikt optioneel over het nieuwe Dynamic Chassis Control Pro onderstel. Dit onderstel kun je aanpassen van zeer comfortabel naar super sportief. Er zijn 15 verschillende opties die je kunt kiezen. Zo vind jij altijd jouw favoriete stand. De nieuwe Tiguan is daarnaast net wat luxer. Dat zie je terug in de bekleding en in de afwerking van het interieur. Optioneel kun je kiezen voor geluidswerende zijruiten die achterin ook nog donker getint zijn.

Beschikbare uitvoeringen van de Volkswagen Tiguan

Brochures en prijslijsten Tiguan

Wil je meer informatie over deze uitvoeringen ontvangen? Neem direct contact met ons op via de knop hieronder!

De nieuwe Volkswagen Tiguan

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.