Lease producten

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de leasevorm die bij u past. Elke onderneming is uniek en kent andere wensen. Samen kijken we naar welk lease product voor uw bedrijf het meest geschikt is. Of u nu een ervaren ondernemer bent of juist een starter. Bij ons kunt u terecht voor alle leasevormen.

FLEXIBLE LEASE, LEASEN OP MAAT

De naam zegt het al. Flexible lease is een leasevorm waarbij u flexibel bent. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een flexibele looptijd, Hoog-laag tarief, (tussentijdse) inbreng eigen geld en tussentijds omwisselen (ook tijdens vakanties). Gaat er bijvoorbeeld een medewerker uit dienst? Dan kunt u de leaseauto kosteloos inleveren. U zit dus niet vast aan een lange termijn leaseverplichting. Zo bent u flexibel en betaalt u nooit teveel.

OPERATIONAL LEASE, ZORGELOOS LEASEN

Bij Operational Lease ontzorgen we u volledig. Voor een vast bedrag per maand is de mobiliteit van uw medewerkers 24/7 gegarandeerd. Wealer draagt de volledige zorg voor de financiering, onderhoud, verzekeringen en het afschrijvingsrisico van uw wagenpark.

ADDITIONAL LEASE, FLEXIBEL RIJDEN

Bij Additional Lease rijden uw medewerkers dagelijks in een kleine, zuinige auto. Wij snappen dat een kleinere auto niet altijd volstaat tijdens een zomer- of wintervakantie. Daarom kunnen uw medewerkers tijdens de vakanties gebruikmaken van een comfortabele, grotere auto. 

TURN KEY BEDRIJFSWAGENS

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen in plaats van een personenwagen? Dan is Turn Key Bedrijfswagens het juiste leaseproduct voor u. Via Wealer kunt u Volkswagen Bedrijfswagens leasen tegen een scherp tarief. Bovendien passen wij de bedrijfswagen in samenwerking met onze partner voor bedrijfswageninbouw volledig aan naar uw wensen. Van handige opbergruimtes tot volledige mobiele fietsenmaker.

 

 

Financial Lease

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u uw auto op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw auto. Dat maakt het mogelijk om u een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. 

Stock Lease

Wilt u direct en voordelig een uitstekende leaseauto rijden en niet gebonden zijn aan een lang leasecontract? Een jonge occasion of een voorraad auto leasen is dan ideaal. Met Stock Lease van Volkswagen Pon Financial Services bent u verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte – de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Korte looptijden zijn mogelijk en bieden u veel flexibiliteit. Kortom, zo least u betaalbaar en geheel zonder risico.

SHORT LEASE, TIJDELIJKE MOBILITEIT

Bent u op zoek naar tijdelijke mobiliteit? Omdat u bijvoorbeeld niet weet hoe uw mobiliteitsbehoefte is over enkele maanden? Dan is Short Lease wellicht de juiste oplossing. Met Short Lease kunt u snel rijden, heeft u geen lange termijn verplichting en bent u flexibel. Zo kunt u leasen voor enkele dagen, weken of maanden. Ook één of twee jaar is geen probleem. Wij regelen het voor u!

BENT U EEN STARTENDE ONDERNEMER?

Als startende ondernemer wilt u zich volledig richten op uw bedrijf. Daar komt immers al genoeg bij kijken. Een auto kopen is een grote investering, terwijl u uw geldmiddelen hard nodig zult hebben voor andere zaken. Door een bedrijfsauto te leasen via Wealer heeft u geen lange termijn verplichting, bent u flexibel en hoeft u geen historische cijfers van uw bedrijf te laten zien. Als startende ondernemer least u voordelig via bijvoorbeeld Flexible Lease, Short Lease of Stock Lease.

Onze specialisten