seat-service-onderhoud

Service en onderhoud SEAT

Houd u SEAT in topvorm bij Wealer

U wilt een SEAT in topvorm. Of hij nu piepjong is of al op gevorderde leeftijd. Een auto waarop u kunt vertrouwen. Altijd en overal. Maar hoe bereikt u dat? Op die vraag geven wij u graag antwoord. Hier leest u alles wat u wilt weten over de Service en Diensten die Wealer aan bied. Wat kunt u zelf doen, en wat kan de Wealer voor u betekenen op het gebied van onderhoud en reparatie? En wat kan Wealer voor u betekenen op het gebied van Service en Diensten. U leest het hier.

Onderhoud volgens de hoogste eisen

Je SEAT kan een stootje hebben. Maar wil je zo lang mogelijk onbezorgd kilometers maken? Dan is goed onderhoud noodzakelijk. Ga hiervoor naar Wealer. Daar kennen ze je SEAT immers als geen ander.

Wil je zo lang mogelijk genieten van je SEAT? Vertrouw dan op de kwaliteitsservice van Wealer. Onze technici doen meer dan alleen maar olie verversen. Ze zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikken over up-to-date technische informatie en werken met het beste materiaal.

Diagnose vooraf

Vóór elke onderhoudsbeurt stelt Wealer, in overleg met jou, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. Je kunt er op rekenen dat je SEAT op tijd klaar staat en dat de afspraken zijn nagekomen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.

Wealer werkt altijd via de hoogste eisen. Bij een grote beurt wordt uw auto tot in het kleinste detail bekeken. Altijd door vakkundige monteurs. Doordat ze regelmatig trainingen krijgen en getest worden op hun kennis is hun deskundigheid gegarandeerd. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg met u, en er wordt steevast gebruikgemaakt van originele SEAT-onderdelen. Vaste tarieven, uitmondend in heldere facturen, geven precies aan waar u aan toe bent. Dus nooit verrassingen achteraf. Of u moet erdoor verrast worden dat die hinderlijke kraak weg is of het contactslot doorgesmeerd blijkt te zijn.