https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/08/bedrijfswagens-schadeherstel.png?v=1-0

Schadeherstel Bedrijfswagens

Schadeherstel door Wealer

Het herstel van carrosserieschade is specialistisch werk. Alleen een Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf, zoals Wealer, biedt de zekerheid dat uw bedrijfswagen na reparatie weer als nieuw is. En volledig voldoet aan de strenge fabrieksspecificaties van Volkswagen.

Schadeherstel door Wealer biedt u alle zekerheid:

  • 4 jaar garantie op vervangen carrosseriedelen en arbeidsloon.
  • De oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.
  • Reparatie wordt uitgevoerd met originele onderdelen en door vakkundige specialisten.
  • De carrosserie biedt na herstel dezelfde veiligheid als voorheen.
  • Gratis vervangend vervoer.
  • De restwaarde van uw Volkswagen bedrijfswagen blijft gewaarborgd.
  • Volkswagen Bedrijfswagens neemt de complete financiële afwikkeling voor zijn rekening.
  • Eén telefoonnummer voor 24-uurs service: 0800 - 555 7000.

Veiligheid

Uw Volkswagen Bedrijfswagen is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een Volkswagen Bedrijfswagen Schadeherstelbedrijf, zoals Wealer, biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van Volkswagen Bedrijfswagen. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

Originele onderdelen

Bij Erkend Schadeherstel wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

Garantie

Uw garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. U ontvangt na het herstel van de schade aan uw auto het Volkswagen Bedrijfswagen Garantiebewijs. Verder krijgt u 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

Vervangend vervoer

Uw auto is voor schadeherstel bij de dealer. Wat nu? Geen zorgen. U kunt rekenen op vervangend vervoer. Gratis. Als u uw auto voor schadeherstel langs brengt, krijgt u de beschikking over een Volkswagen Bedrijfswagen. Zo blijft u gewoon mobiel.

Restwaarde

Wees gerust. Een schade schaadt de restwaarde van uw auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel dat uw Volkswagen Bedrijfswagendealer uitvoert, krijgt u de auto in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen blijft gewaarborgd. Fijn idee.

Complete financiële afwikkeling

Uw dealer neemt u graag de zorgen uit handen. Hij onderhoudt de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd.

24 uurs service - 0800 - 555 7000

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het Volkswagen Bedrijfswagen Servicenummer: 0800 - 555 7000.

Vakkundigheid

Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikt een Volkswagen Bedrijfswagen Erkend Schadeherstelbedrijf, zoals Wealer, als enige over het benodigde speciale gereedschap.Wealer werkt volgens door Volkswagen Bedrijfswagen voorgeschreven methodes en specificaties.

Tip

Zet 0800-555 7000 in uw mobiele telefoon en bewaar dit nummer eveneens in uw dashboardkastje.