https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/wealer-nl/05/2004-audi-private-lease-header.png?v=1-0

Audi Private lease

Private lease een splinternieuwe Audi

Geniet je van een splinternieuwe Audi.

Speciaal voor Audi Private Lease hebben wij standaard rijk uitgeruste modellen geselecteerd met een laag brandstofverbruik. Wilt u profiteren van de scherpe maandtarieven? Ontdek hieronder direct het aanbod.

  • Al meer dan 30.000 private leaserijders
  • Kosteloos opzegbaar bij gedwongen werkloosheid
  • Onderhoud bij de merkdealer
  • Keurmerk Private Lease

Voorwaarden

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 augustus 2020, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.