https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/wealer-nl/09/visual-home-wealer-1440x600-vw.jpg?v=1-0

De zomer staat voor de deur en er zijn al veel vakantieplannen gemaakt. Helaas gooit het Coronavirus roet in het eten als het gaat om de zomervakantie. Het liefst ben je nu in je vertrouwde omgeving en dat begrijpen we goed.

Alles is even anders, ook voor ons. Is jouw auto toe aan een APK, onderhoud, reparatie of moeten de winterbanden nog gewisseld worden? Hiervoor kun je nog altijd bij ons terecht.

Wij dragen zorg voor jou en jouw auto! Wil je weten hoe we dat doen? Bekijk hier het filmpje.

Maak direct een afspraak en rijd veilig, fris en voordelig het voorjaar in!

Maak ook in juli kans op een Volkswagen Bulli tent!

Plan in de maand juli een onderhoudsbeurt voor jouw Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen bij één van onze vestigingen, dan maak je automatisch kans op een exclusieve Volkswagen T1 Bulli tent. Je hoeft hier verder helemaal niets voor te doen. Want onder alle geplande afspraken wordt één winnaar geselecteerd. De winnaar zullen wij in de maand augustus persoonlijk op de hoogte stellen. Achteraf delen we dit uiteraard ook op onze social media kanalen.

De winnaar van de maand juni is inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.

Actie fietsendrager
Of je nu naar het buitenland vertrekt of niet, een fietsendrager is voor de echte fietsliefhebber ook in eigen land niet weg te denken. Bij Wealer en AutoArena bieden wij de Thule VeloCompact 925 fietsendrager voor 2 fietsen, nu van € 379,- VOOR € 299,-.

Op vakantie in eigen land met een caravan? Een Volkswagen trekhaak koop je al vanaf € 450,-.

Schoon én fris achter het stuur!
Wij adviseren de airco minimaal één keer per 3 jaar te reinigen. Hiermee verwijder je bacteriën en schimmels, zorg je voor een optimale koelprestatie, voorkom je een dure reparatie aan je airco-compressor en heb je geen last van muffe geurtjes. Als finishing touch zorgen wij ook dat jouw auto van binnen en buiten gereinigd wordt.

Nu van 169 euro voor 99 euro!*
(Bouwjaar vanaf 2017: Nu van 219 euro voor 149 euro!)*

*Let op deze actie is voor particulieren en klein zakelijke klanten. Niet geldig voor privé/zakelijke lease.

Staat jouw auto ook zo veel stil?
Heb jij de laatste weken thuis gewerkt en de auto niet veel gebruikt? Dan adviseren wij om jouw ‘thuiswerkende’ auto op 12 punten te laten controleren. Daarmee voorkom je eventuele ergernissen als je de auto weer veelvuldig wilt gebruiken. Wij controleren bijvoorbeeld de spanning van de accu met speciale apparatuur, inspecteren de ruitenwissers en vullen alle vloeistoffen weer bij.

Nu voor 20,00 euro!

APK voor slechts € 25,- all-in
Jouw auto wordt tijdens een APK nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Als officiële dealer kennen we jouw auto door-en-door. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis** en het scheelt je een extra bezoek.

**Je betaalt dan alleen de afmeldkosten € 4,05.

Laat jouw mobiliteitsservice niet verlopen! Plan tijdig onderhoud in één van onze werkplaatsen.
Zodra je het onderhoud van jouw auto laat verrichten door Wealer of AutoArena heb je recht op mobiliteitsservice. Dat wil zeggen altijd en overal gratis pechhulp. De mobiliteitsservice geldt dan totdat de volgende inspectie- of onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. In het (digitaal) Serviceplan kun je zien of jouw auto onderhoud nodig heeft.

Liever niet de deur uit?

Ook dat begrijpen we. We bieden mogelijkheden die bij jou passen. Bijvoorbeeld: wij komen jouw auto halen en brengen, gewoon bij jou thuis. Of je maakt gebruik van een voordelige huurauto zodat je niet in de showroom hoeft te wachten.

Wil je weten welke mogelijkheden het beste bij jouw situatie passen? Neem contact met ons op! Dit kan telefonisch, per e-mail of via de chatbutton rechtsonder. Wil je liever WhatsAppen? Ook dat is geen probleem.

Kleine schade? Snel en vakkundig.

Heb je een kleine schade aan jouw auto? Bijvoorbeeld een (kleine) kras door jouw autosleutel of takken? In veel gevallen is het mogelijk om alleen dat plekje te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Dit scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in tijd en kosten.

De methode van zogenoemd ‘spotrepair’ maakt het mogelijk kleine schades aan o.a. bumpers en portieren snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van een dure spuitcabine. De methode spotrepair is alleen mogelijk bij schade ter grootte tot maximaal een A4’tje. Heb jij dergelijke schade? Neem contact met ons op, dan kunnen we het snel en veilig volgens onze Corona maatregelen uitvoeren.

Wij zijn bezorgd om jou, ons personeel en alle mensen om ons heen.
Om de kans op verdere verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) tijdens jouw werkplaatsbezoek te minimaliseren, hebben wij extra maatregelen getroffen.

Vragen?