Wintersets

  • Wealer
Afbeelding_Header_bandenwissel-01.jpg

Winterwielensets met korting!

Tijd voor nieuwe winterbanden? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste set voor uw auto. In de catalogus die u op deze pagina vindt staan alle Continental wintersets*. Liever een originele set van uw merk? Bezoek een van onze showrooms of kijk in de webshop van uw merk:

Webshop Audi
Webshop Volkswagen
Webshop SEAT
Webshop SKODA

Knallend het jaar uit: ACTIE!

Wealer gaat knallend het jaar uit, daarom hebben wij ook op bandengebied een leuke aanbieding voor u! Bij aankoop van een nieuwe voorraadauto kunt u profiteren van 3 verschillende kortingspakketten op onze winterwielen sets:

Pakket 1: 10% korting op een winterwielenset én 10% korting op een accessoire naar keuze (zoals een allesdrager, bagage-/skibox, fietsendragers, etc.)
 
Pakket 2: 10% korting op een winterwielenset én een GRATIS rubberen vloermattenset*.
 
Pakket 3: 5% korting op een winterwielenset met GRATIS montage én eerste seizoen opslag zomerwielen en gratis rubbermattenset*.
 
*Matten voorzijde, voor bestuurder en bijrijder.

Interesse? Wij maken graag een afspraak.

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en acties? Volg ons op Facebook!

 

*Alle in deze prijslijst genoemde prijzen zijn exclusief montage en eventuele inname van gebruikte banden. Alhoewel de grootste zorg is besteed aan de uitvoering en samenstelling van deze prijslijst kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele fouten. Wijzigingen voorbehouden. Hierbij komen voorgaande adviesprijzen te vervallen.