VW Bedrijfswagens Wintercheck bij Wealer

Voorbereid de winter in

Wintercheck € 16,50

Inclusief gratis T1 Bulli tas

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij Wealer.

Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs je bus op 20 cruciale punten, worden je vloeistoffen bijgevuld en krijg je een T1 Bulli tas gratis!

Winterbanden vanaf € 56

Voor veilige kilometers

Voor wie snel wil stoppen bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling ontstaat er een kortere remweg. Onder de 7 graden bieden winterbanden betere prestaties dan zomerbanden. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner.  

Heb jij nog geen winterbanden of zijn deze aan vervanging toe? Bestel nu je winterbanden in de webshop en onze monteur zet ze direct onder je bedrijfswagen.

Veilig onderweg. Wissel op tijd jouw banden.

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. De zomerbanden slaan wij voor je op in ons bandenhotel.

Je hebt beloften. En je hebt de 7 servicebeloften.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor je bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. Verschil moet er zijn.
 

Veelgestelde vragen

✔ Accu

Door middel van een accutest controleren we de conditie van je accu. Zo kan tijdig geconstateerd worden of vervanging noodzakelijk is en wordt stilstand voorkomen.

✔ Airconditioning

Controle op werking en temperatuur van de airconditioning. Mocht deze niet naar behoren werken dan kan aanvullend airco onderhoud ingepland worden.

✔ Banden

Profieldiepte, slijtagepatroon, bandenspanning, maar ook het reservewiel of de banden reparatie set. Alles wordt gecontroleerd om er voor te zorgen dat je altijd veilig de weg op kan.

✔ Deuren

Door de smering van de portiersloten te controleren worden problemen met het openen van de deuren voorkomen en sta je deze winter nooit in de kou.

✔ Koelsysteem

Winter of zomer, we nemen de koelvloeistof vorstbeveiliging altijd even mee. Ook wordt het niveau van de koelvloeistof gecontroleerd zodat een goede warmteafvoer gegarandeerd blijft.. Dit is onmisbaar om de motor optimaal te laten lopen. 

✔ Motorolie

Olie is essentieel om de motor optimaal te laten functioneren. Daarom checken we zowel het oliepeil als de kwaliteit van de olie.

✔ Remsysteem

Visuele controle op slijtage van zowel de remschijven als de remblokken.

✔ Ruitenwissers/sproeiers

Versleten ruitenwissers laten strepen achter die je het zicht kunnen belemmeren bij sneeuw en regen. Daarom controleren we altijd de staat van je ruitenwissers. Ook controleren we het niveau van de ruitensproeiervloeistof en checken we de sproeikoppen op eventuele verstopping en verkeerde afstelling.

✔ Uitlaatsysteem

Controle op de conditie van het uitlaatsysteem en de bevestigingspunten

✔ Verlichting

Hoe korter de dagen worden, des te belangrijker de werking van je lampen. Zowel de werking als de afstelling worden gecontroleerd.

✔ Verwarming

De dagen worden korter, maar ook kouder. We controleren daarom de werking van de verwarming zodat je altijd in een warme auto rond rijdt.

✔ Voorruit

Door het gebruik van de airco kan een groot temperatuurverschil ontstaan op de voorruit. Hierdoor kunnen sterretjes snel veranderen in barsten. Reparatie van sterretjes is, afhankelijk van je verzekering, meestal gratis.

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen wanneer je een vervolgafspraak wilt inplannen.

De Wintercheck en accessoires aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2020 t/m 28 februari 2021.