Volkswagen-Bedrijfswagens-Voorjaarscampagne-After-Sales-23-Visual-2.webp

Voorjaarsacties

Maak je bus klaar voor het voorjaar met onze acties

Klaar voor het voorjaar

Voorjaar. De dagen worden langer en de temperaturen hoger. Zijn jij en je bus er helemaal klaar voor? Verse zomerbanden eronder, de airco laten checken of onderhouden en rijden maar. Op weg naar je volgende klus. Bij Volkswagen Bedrijfswagens zijn we er voor je en zorgen we ervoor dat je altijd op je bus kunt rekenen. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens.

Houd de airco van je bus in topconditie

Blijf fris en fruitig

Aircocheck voor € 20,-

Of het buiten nou warm of koud is, de airco in je Volkswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht. Ook handig en veilig: dankzij de airco beslaan je ramen niet. Laat daarom je airco controleren door een ervaren servicemonteur. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens voor slechts € 20 excl. BTW weet je binnen 15 minuten of de airco van jouw bus nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. Zo gaan jij en je bus lekker het voorjaar in.

Zo houd je je airco in topconditie

Airco-onderhoud incl. geurbehandeling vanaf € 115,-

Het voorjaar staat voor de deur, tijd om je airco te laten onderhouden. Dit kan al vanaf € 115 excl. BTW. Dan zorgen wij dat alles weer lekker ruikt en checken we ook het niveau van het koudemiddel. Want als dat te laag is, kan dat de airco beschadigen en dat willen we graag voorkomen. Het koudemiddel zorgt namelijk niet alleen voor frisse en zuivere lucht, maar ook voor smering van het systeem. Daarom lopen we tijdens het airco-onderhoud al deze punten langs:

✔️ Temperatuurmeting
✔️ Druk- en lektest
✔️ Bijvullen of vervangen koudemiddel
✔️ Controle van pollenfilter
✔️ Reinigen airco- en ventilatiesysteem
✔️ Visuele controle
✔️ Controle van de bediening
✔️ Anti-geurbehandeling

Bandenwissel en zomerbanden

Wissel op tijd naar zomerbanden

Bandenwissel vanaf € 40,50

Zodra het warmer dan 7 graden is, presteren zomerbanden beter dan winterbanden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk de juiste banden voor warmer weer onder je bus hebt zitten. Zijn de banden van je bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Maak snel een afspraak om je banden te wisselen. Banden wisselen kan al vanaf € 40,50 excl. BTW.

Veiliger en voordeliger

Bekijk ons aanbod zomerbanden

Zomerbanden zijn veiliger in de zomer. De speciale samenstelling van het rubber en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Wacht daarom niet te lang met de aanschaf van zomerbanden.

Snelle ruitreparatie door je eigen dealer

Laat een sterretje niet barsten

Een sterretje in je ruit oogt niet fraai, maar kan ook gevaarlijk zijn. Door trillingen of snelle temperatuurwisselingen kan dat sterretje uitgroeien tot een barst. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren bij je eigen vakkundige Volkswagen bedrijfswagen dealer. Dus heb je een sterretje? Plak er snel een beschermende sticker overheen en maak direct een reparatie afspraak bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Aanbieding op accessoires

Vakwerk van de bovenste plank

Tijdens een rit in je bedrijfswagen kunnen de vloer, de lading en het gereedschap beschadigen. Om dit te voorkomen kies je voor de betrouwbaarheid van SKILD vloerplaten, gemaakt van A-klasse topkwaliteit. Daarnaast zijn de vloerplaten van SKILD nu tijdelijk extra voordelig. Dit voorjaar profiteer je namelijk van gemiddeld 10% korting op zowel houten als kunststof vloerplaten uit het complete assortiment van SKILD.

De voordelen van onze Altijd Door Service

Altijd-Door-Service-garantie-4-jaar-website.webp

✔️ 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen

Omdat een buitengewone bus buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je bus? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
 • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
 • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
 • Reparatie door Volkswagen experts
 • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats


 

Altijd-Door-Service-pechhulp-website.webp

✔️ Binnen 2 uur weer op weg bij pech

Omdat je bedrijf nooit stilstaat. Omdat je geen klant wilt laten wachten. En… omdat je gewoon best wel ongeduldig bent. Daarom is er de 24/7 gratis pechhulp. We zijn binnen een uur bij je. Binnen twee uur rij je weer vrolijk verder. En lukt reparatie niet binnen de tijd? Dan kun je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als je bus in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Pech? We komen eraan.

Binnen 2 uur weer op weg bij pech. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Krijg 24/7 gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats
 • Binnen 1 uur ter plaatse
 • Binnen 2 uur geholpen
 • Gratis vervangend vervoer
  (bekijk de voorwaarden)
 • Ook geholpen bij ruitschade
Altijd-Door-Service-technici-website.webp

✔️ Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs

Omdat de ene bedrijfswagen de andere niet is. Omdat slimme technieken vragen om slimme vakmensen. En… omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen. Daarom wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen Bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Speciaal opgeleide merkmonteurs
 • Specifieke kennis van technieken Volkswagen Bedrijfswagens
 • Vaardigheden om te werken met geavanceerd gereedschap
 • 100% gecertificeerd
Altijd-Door-Service-haal-en-brengservice-website.webp

✔️ Haal- en brengservice: opgehaald en terug tijdens je klus

Omdat het een gekkenhuis is op de zaak. Omdat een bezoek aan de garage eigenlijk nooit goed uitkomt. En… omdat je gewoon door wilt met je werk. Daarom is er de haal- en brengservice. Of het nu bij je bedrijf, thuis of op locatie is: wij halen je bus op en brengen ’m natuurlijk ook weer terug. Ga gerust door met je werk.

Je bus opgehaald en terug tijdens je klus. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Altijd-Door-Service-kleine-reparaties-website.webp

✔️ Direct geholpen bij kleine reparaties

Omdat je maar heel even tijd kunt maken. Omdat je snel weer verder wilt. En… omdat je jouw klanten gewoon niet wilt laten wachten. Daarom doen wij reparaties van maximaal één uur er gewoon tussendoor, zonder afspraak. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kan jij doorwerken. Kleine reparatie? We gaan direct aan de slag.

Direct geholpen bij kleine reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Geen afspraak bij kleine reparaties
 • Geldt voor reparaties van maximaal één uur
Altijd-Door-Service-afgesproken-tijd-website.webp

✔️ Klaar op de afgesproken tijd

Omdat we je niet graag laten wachten. Omdat we weten hoe belangrijk je bus voor je is. En… omdat afspraak gewoon afspraak is. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is. Zelfs als we na sluitingstijd moeten doorwerken. Zijn we tóch niet op tijd klaar, dan bellen we je direct. Je bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij je afgeleverd of je krijgt gratis vervangend vervoer. Daar doen we niet moeilijk over.

Je bus klaar op de afgesproken tijd. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Reparatie of onderhoud altijd op tijd klaar
 • Tóch niet op tijd? Dan bellen we direct