2006-vwb-e-crafter-duurzaamheidspremie-header.png

e-Crafter Duurzaamheidspremie bij Wealer

Profiteer nu van € 15.000 voordeel.

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Profiteer nu bovenop de duurzaamheidspremie van Volkswagen Bedrijfswagens van de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA)*. 

Duurzaamheidspremie: € 10.000
Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's: € 5.000*
Totaalvoordeel: € 15.000

Bijzonder indrukwekkend

2006-vwb-e-crafter-duurzaamheidspremie-01.jpg

Laadruimtevolume

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

2003-vwb-model-ecrafter (5).webp

Laadvermogen.

Er is nauwelijks een klus te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 959 kg.

201909-Vollswagen-ecrafter-08.jpg

Elektromotor

In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.

2006-vwb-e-crafter-duurzaamheidspremie-04.jpg

Combinatie van de beste eigenschappen

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

2006-vwb-e-crafter-duurzaamheidspremie-05.jpg

Accu

Met de e-Crafter is jouw bedrijf technisch helemaal up-to-date. De lithium-ionaccu* zorgt voor een actieradius van maximaal 115 km(WLTP) wanneer deze volledig is opgeladen. Zo kun je probleemloos van afspraak naar afspraak rijden. Of van afleveradres naar afleveradres. En als je tussendoor een lunchpauze hebt: de batterij kan in slechts 45 minuten tot 80% worden opgeladen.

* In combinatie met CCS snelladen

8 jaar onderhoud en APK, Onderhoud standaard inbegrepen

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

*Voorwaarden

De Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) geldt alleen op bedrijfswagens met grijs kenteken: de e-Crafter Bestelwagen, Kipper, Pick-up en Bakwagen.