2106-vw-bedrijfswagen-cargo-acties-header.jpg

Caddy Cargo Acties bij Wealer

Altijd scherp financieren

Een beetje ondernemer is altijd scherp. Dus ben je toe aan een nieuwe bus? Financier dan ook tegen een scherp tarief. Bijvoorbeeld een complete Caddy Cargo met Financial Lease, al vanaf € 189 per maand. Standaard met 4 jaar garantie. Altijd scherp financieren. Voor mekaar. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Standaard 4 jaar garantie

Vanaf nu 4 jaar garantie standaard op je Caddy Cargo. Zo rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Caddy Cargo.

Financial Lease vanaf € 189 per maand

Slim vermogen opbouwen? Rijd nu met financial lease al een Caddy voor € 189 per maand. Met financial lease ben jij de eigenaar van de bedrijfswagen en zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar. 

Lease nu een Caddy Cargo. Switch straks naar een ID.Buzz

En speciaal voor scherpe ondernemers die wachten op de nu al iconische ID.Buzz is er ID.Switch. Hiermee lease je tijdelijk een gloednieuwe Caddy Cargo en switch je zodra de 100% elektrische ID.Buzz bij de dealer voor je klaar staat. Of zodra jij er klaar voor bent. Wachten was nog nooit zo leuk.

Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering

1 jaar nieuwwaarde garantie. Nu met 10% korting

Op schade zit niemand te wachten. Maar mocht het toch gebeuren, dan weet je dat je goed verzekerd bent met de allrisk Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering. 
 

Je profiteert van de volgende voordelen:

  • Schadeherstel wordt gedaan door je eigen vertrouwde Volkswagen Bedrijfswagens dealer, Wealer.
  • Bij reparatie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% originele onderdelen. Jouw voordeel? Meer zekerheid, veiligheid en een hogere restwaarde.
  • Vervangend vervoer is inbegrepen tijdens de duur van de reparatie.
  • Geen eigen risico bij herstel van je schade door je Volkswagen Bedrijfswagens dealer, Wealer.