Volkswagen e-Golf

Brengt je verder

Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 8%. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Dit is de e-Golf

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Deze volledig elektrische versie van de Golf is duurzaam, innovatief en stil. Standaard voorzien van de meest geavanceerde veiligheidsfeatures.

100% Elektrisch

De e-Golf rijdt zoals je van een Golf gewend bent, maar dan volledig elektrisch. In 9.6 seconden trek je op van 0 tot 100 km/u en op één acculading kom je tot 230 kilometer ver.

Vertrouwd design

Een gestroomlijnde hatchback: de e-Golf heeft duidelijk de herkenbare vormgeving van een Golf. Ondanks zijn compacte design is de e-Golf door zijn slimme indeling verrassend ruim.

Innovatief

De e-Golf is extra rijk uitgerust. Vermoeidheidsherkenning, parkeersensoren en full LED koplampen zorgen voor een veilige rit. Ook aan comfort ontbreekt er niets: zo is hij uitgerust met automatische airco en comfortstoelen vóór.

Standaard op deze uitvoering

230 km** actieradius, 8% bijtelling

De e-Golf heeft een lage bijtelling, dat is ideaal voor de leaserijder.

Navigatiesysteem 'Discover Media'

Het multimediasysteem heeft een 20,4 centimeter kleuren touchscreen, CD-speler, 8 luidsprekers en een USB aansluiting.

Velg 'Astana'

De e-Golf heeft standaard de 16 inch lichtmetalen velgen 'Astana'.

LED koplamen

Met de LED lampen van de e-Golf heb je overdag en 's nachts het beste zicht.

Front Assist

Front Assist helpt aanrijdingen met voorliggers voorkomen. De voetgangersherkenning helpt om een noodstop te maken als een aanrijding dreigt plaats te vinden.

Multifunctioneel stuur

De Cruise Control bedienen en het volume van de radio regelen. Dat en nog veel meer kan allemaal via het multifunctionele stuur.

Meer voor je Golf

Adaptive Cruise Control

De Cruise Control die zelf afstand houdt

Discover Media

Ontdek een wereld aan infotainment

Keyless entry

Laat de sleutel gewoon in je tas

e-Golf (landingspage)