IQ.DRIVE.

Met slimme features op weg naar autonoom rijden.

Bekijk modellen

Ervaar de toekomst

Jij voert de eindbestemming in en leunt achterover terwijl de auto al het werk doet. Autonoom rijden klinkt als toekomstmuziek, maar onze slimme assistentiesystemen geven je nu al een voorproefje. Ga daarom voor het IQ.DRIVE-pakket en rijd binnenkort weg in een Volkswagen met intelligente features en een unieke styling.

Veiligheid.

Jouw veiligheid is voor ons prioriteit nummer één. Daarom zijn onze assistentiesystemen erop gericht om ongelukken te voorkomen en van elke rit een ontspannen rit te maken.

Comfort.

Met het IQ.DRIVE-pakket is de auto direct uitgerust met een goed multimediasysteem. Ook ben je altijd en overal verbonden dankzij de connected services van Car-Net.

Parkeren.

Achteruit insteken, fileparkeren of in dat ene lastige plekje terecht zien te komen: parkeren is meestal niet het meest aangename deel van de reis. Gelukkig helpen onze features je een handje.

IQ.DRIVE.

Een stap dichter bij de toekomst.

De voordelen van IQ.DRIVE.

Veilig op weg.

Dankzij onze veiligheidssystemen kun je met een gerust hart de weg op. Het afstandscontrolesysteem (Front Assist) en file-assistent (Traffic Jam Assist) zorgen ervoor dat je altijd gepaste afstand houdt van je voorganger. De dodehoeksensor (Side Assist) detecteert langsrijdend verkeer en geeft je een signaal in de buitenspiegel. En dankzij Light Assist kun jij op donkere landweggetjes met grootlicht rijden zonder dat je je tegenliggers verblindt. Zo beschermen onze veiligheidsfeatures niet alleen jou, maar ook je medeweggebruikers.

Moeiteloos inparkeren.

Wij snappen dat parkeren niet jouw favoriete bezigheid is. Daarom bevat het IQ.DRIVE-pakket features die het inparkeren makkelijker en sneller maken. Park Assist bijvoorbeeld, ons slimme systeem dat jou assisteert om perfect op je parkeerplek terecht komen. Ook de achteruitrijcamera (Rear View Camera) en parkeersensoren (Park Distance Control) maken het proces een stuk minder frustrerend.

Comfortabel rijden.

Iedere rit moet zo aangenaam mogelijk zijn, vinden wij. Daarom is elk model met IQ.DRIVE-pakket voorzien van een uitgebreid multimediasysteem. Met je favoriete muziek op duurt die lange of bekende route ineens een stuk korter. Dankzij Car-Net ben je altijd en overal op de hoogte van voertuiggegevens, actuele verkeersinformatie en nog veel meer.

Unieke styling.

De vele slimme assistentiesystemen maken elke rit veiliger en comfortabeler, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Met het IQ.DRIVE-pakket zit dat wel goed. Zo is elk model standaard voorzien van zwarte spiegelkappen, instaplijsten, lichtmetalen velgen én 3D IQ.DRIVE-logo. De unieke interieurkleurcombinatie van titaanzwart met petrol (blauwgroen) maakt dit pakket helemaal af.

De modellen met IQ.DRIVE.

Op weg naar autonoom rijden met IQ.DRIVE

Slim & elektrisch.

Het nieuwe autorijden staat voor de deur.