Volkswagen Leasing Zakelijk

vw-head-01.png

Bij Volkswagen kunt u naast koop ook voor kiezen om de auto zakelijk te leasen. Er zijn twee leasevormen te weten; Volkswagen Financial Lease en Volkswagen Operational Lease.

Volkswagen Financial Lease

Bij Volkswagen Financial Lease wordt u direct economisch eigenaar van de auto. Maar dan zonder onnodige aanslag op uw liquiditeitspositie. Bovendien wordt ook bij Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw auto.

Volkswagen Operational Lease

Volkswagen Operational Lease gaat uit van een full operational leasevorm, dus inclusief reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (All-risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting. Optioneel kan een tankcard toegevoegd worden.

Benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende offerte op maat op te stellen.

Bekijk hier onze voorraad Volkswagens, deze zijn snel te rijden. Liever zelf een auto samenstellen? Bekijk alle Volkswagen modellen op deze pagina.