KAROQ

Veelzijdig & avontuurlijk

KAROQ in beeld

In de urban jungle van vandaag is de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze SUV je biedt, en benut zijn ruimte optimaal met het Simply Clever interieur. Heel herkenbaar ŠKODA. De KAROQ ís ŠKODA.

Krachtig en elegant

Stoere uitstraling, krachtig postuur en dynamische proporties, verpakt in een compact pakket. De KAROQ is een SUV met karakter, op alle fronten.

Slimme assistenten

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

Traffic Jam Assist

Laat de KAROQ in files en in langzaam rijdend verkeer tot 60 km/u zelf het werk doen. Hij bedient het stuur, het gaspedaal en de remmen geheel automatisch.

Park Assist

Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

Travel Assist

Deze verkeersbordenherkenning werkt via het navigatiesysteem en een slimme camera, en herinnert je onder meer aan snelheidslimieten en inhaalverboden.

Lane Assist

Prettig, een auto die altijd een oogje in het zeil houdt. De KAROQ blijft automatisch netjes binnen de wegmarkeringen van de rijbaan.

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning ‘ziet’ via parkeersensoren voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.

Rear Traffic Detect

Deze uitbreiding van Blind Spot Detection ondersteunt je bij het achteruit uitparkeren vanuit een onoverzichtelijke situatie en remt bij gevaar vanzelf.

Dynamic Chassis Control

De KAROQ 4x4 heeft een dynamische regeling van de dempers en besturing, die naar wens instelbaar is via de Drive Mode Select.

Offroadstand

Dankzij de speciale offroad-functie in de Drive Mode Select komt de KAROQ niet alleen in de stad uitstekend uit de voeten, maar ook in serieus terrein.

Vierwielaandrijving

Dankzij een elektronisch geregelde koppeling schakelen de achterwielen bij als de techniek merkt dat 4x4 nodig is.

Meer over ŠKODA KAROQ

Simply Clever

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke KAROQ heeft standaard een ijskrabber in het klepje van de brandstoftank.

Gebarentaal

De achterklep van de KAROQ opent dankzij Virtual Pedal automatisch bij een voetbeweging onder de achterbumper. Wel zo handig als jij je handen vol hebt.

Tablethouder achterin

Dankzij de geïntegreerde tablethouder achterin maak je je reis er een stuk aangenamer op.

Slimme verlichting

De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.

Parapluhouder

De ŠKODA KAROQ beschikt standaard over een parapluhouder. Je vindt hem onder de bijrijdersstoel.

KAROQ