Header-1440x600.png

Škoda Maandabonnement bij Wealer

All-in maandbedrag vanaf € 459*
 

✓ Zonder BKR-registratie
✓ Maandelijks opzegbaar

Bekijk snel

Škoda Maandabonnement

Wil je zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement.

Voordelen

✓ Snel instappen
✓ Geen BKR-registratie
✓ Rijden voor een vast maandbedrag
✓ Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
✓ Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar

Even samenvatten

Extra kilometers tegen kleine meerprijs
1.000 kilometer inbegrepen

In jouw flexibele abonnement zijn 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Kom je door langere afstanden op meer kilometers uit? Geen probleem. Dan betaal je 18 cent per extra kilometer.


All-in maandbedrag
Geen gedoe

Rijden voor een all-in maandbedrag, inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud bij jouw Škoda-dealer. Het enige waar je aan hoeft te denken is tanken. Jij kunt genieten van de voordelen van een eigen auto. Wij regelen de rest.


Geen schuldopbouw of BKR-registratie
Onbezorgd rijden

Als je kiest voor deze vorm van flexibel rijden, zit je niet vast aan een langlopend contract. Dit betekent dat je geen betalingsverplichting aangaat, geen schuld opbouwt en daarom niet vastzit aan een BKR-registratie.


Flexibel auto abonnement
Maandelijks opzegbaar

Heb je vakantieplannen, of zit je nog in een oriëntatiefase voor een nieuwe auto? Met ons flexibele auto abonnement bepaal je zelf hoe lang je wil rijden. Je huurt de Scala al vanaf 1 maand. Daarna zeg je ‘m eenvoudig en kosteloos op. Handig toch?


Een Škoda in topconditie
Gegarandeerd rijplezier

Je wilt elke kilometer genieten. Dat snappen wij als geen ander. Daarom leveren we een Škoda die voelt en rijdt als nieuw. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie.

Ervaar de voordelen van flexibiliteit

Flexibiliteit ● ● ● ● ●

Maandabonnement - Vanaf 1 maand

Vanaf € 459 p/m*

 Je ontvangt een Škoda in perfecte staat.  
 Maandelijks kosteloos opzegbaar.
 Snel instappen. 
Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw Škoda-dealer.

Geen BKR registratie.

Veelgestelde vragen

Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.

Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. Wil je zakelijk rijden in de Škoda? Bekijk hier de mogelijkheden.

Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.

Euromobil heeft een flexibele vloot met Škoda modellen. Deze staan verspreid op locaties door heel Nederland waardoor er in de meeste gevallen een auto in de buurt beschikbaar is.

Je aanvraag is definitief nadat Euromobil een overeenkomst heeft opgesteld en deze ondertekend is door jou bij de Škoda-dealer.

Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een Škoda. Het voordeel van een flexibel contract (Maandabonnement) is dat je maandelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.

Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe Škoda voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor het Maandabonnement, dan stap je binnen 3 werkdagen in een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat en zit je niet vast aan langlopend contract. Je kunt maandelijks kosteloos opzeggen.

Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).

Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een Škoda vanaf € 479 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij jouw Škoda -dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof hoeft te denken.

* Maandabonnement
Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken. Voor aanvang van de huurperiode zal de dealer om een borg vragen, die met een pinbetaling of creditcard moet worden voldaan. De hoogte van de borg is gelijk aan het van toepassing zijnde huurtarief per maand (1 maand huur + 1 maand borg). Bijv. voor de Fabia: € 479 p.m. = € 479 huur + € 479 borg = € 958 voor de eerste maand. De borg wordt binnen 8-10 dagen teruggestort zodra de auto weer schadevrij wordt ingeleverd aan het einde van de huurperiode. 

** Private Lease
Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 november 2023, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

*** Online Lease
Wanneer je niet tevreden bent met jouw online bestelde Škoda, dan is het mogelijk om binnen 30 dagen van het contract af te zien, mits er maximaal 500 kilometer mee gereden is en de auto schadevrij is. Er zal in dit geval wel een bedrag in rekening worden gebracht voor het aantal dagen dat de auto in jouw bezit is geweest.

* Wealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.