2109-skoda-economy-service-header.jpg

ŠKODA Economy Service bij Wealer

15% voordeel op onderhoud!

Topconditie

Om je ŠKODA in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is jouw ŠKODA 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% korting op onderhoud én remmen en riemen**. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor.

4 jaar reparatiegarantie
Pechhulp in heel Europa***
De hoogste kwaliteit met originele onderdelen

* ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA's, van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en remmen en riemen. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten ŠKODA Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

*** Is je ŠKODA geleverd na 1 januari 2000 en is deze volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij de officiële ŠKODA-dealer, dan behoud je levenslang het recht op Mobiliteitsservice. De garantie houdt in dat je kosteloos wordt geholpen bij pech.