Zekerheidspolis

 • Wealer
unnamed_1.jpg

ŠKODA Zekerheidspolis en ŠKODA Extra Garantie 

ŠKODA Extra Garantie: ŠKODA start vanaf 1 februari 2015 met het nieuwe 2-jaar verlengde garantieproduct Dealer Garantiepolis. ŠKODA zet dit in de markt onder de naam ŠKODA Extra Garantie. Het is bestemd voor nieuw af te leveren auto’s (0-2 maanden na eerste afgifte deel 1B).
 

ŠKODA Zekerheidspolis: Naast de ŠKODA Extra Garantie blijft ŠKODA Zekerheidspolis bestaan als verlengingsproduct voor het rijdend wagenpark dat nu nog in de fabrieksgarantie zit. Dit product kan afgesloten worden t/m 24 maanden na afgifte Deel 1B.

ŠKODA Zekerheidspolis: scherpe tarieven voor de rest van het jaar 

Wij kunnen onze klanten ook de rest van het jaar voordelig een ŠKODA Zekerheidspolis aanbieden. De variant 2 jaar standaard garantie en 1 jaar ŠKODA Zekerheidspolis is er al voor € 99 voor de Citigo, Fabia, Rapid en de Roomster. Voor slechts €100 meer is de variant 2 jaar standaard garantie en 2 jaar ŠKODA Zekerheidspolis verkrijgbaar voor deze modellen. Uiteraard zijn de premies voor de Superb, Octavia en Yeti ook scherp geprijsd. De actiepremies voor de ŠKODA Zekerheidspolis zijn geldig tot en met 31 december 2015. 

Het enige dat u moet doen is een ŠKODA Zekerheidspolis afsluiten binnen de actieperiode

Actievoorwaarden:

 • Geldig op 2+1 jaar en 2+2 jaar, 100.0000 km
 • Geldig op alle modellen
 • Op nieuwe en gebruikte ŠKODA’s (binnen de 2 jaar standaard garantie)
 • Start 1 februari t/m 31 december 2015


Hieronder vindt u de tarieven t/m december  2015

Premie is inclusief 21% assurantiebelasting

 

Nieuw: ŠKODA Extra Garantie!

Vanaf 1 februari 2015 gaan we van start met een zeer scherp geprijsd product voor 2 jaar extra garantie bij de verkoop van een nieuwe ŠKODA – ŠKODA Extra Garantie. Het doel van dit product is om u ultieme zekerheid te bieden. Voor u betekent dit het verhogen van de loyaliteit en het maximaliseren van de omzet per klant en de klantentevredenheid in de eerste vier jaar.

Doelgroep

De doelgroep voor de ŠKODA Extra Garantie is de particuliere klant. Voor de 100.000 km variant zijn geen klantsoorten uitgesloten. Voor de 150.000 variant wel. Uitgesloten van dekking zijn: koeriers, taxi’s en hulpverleningsvoertuigen. Lease- en verhuurauto’s kunnen wel worden aangemeld.

Actietarieven 2015

Hieronder vindt u de scherpe consumententarieven voor 2015 per modeltype:

N.B. Tarieven zijn consumenten prijzen, incl. BTW / incl. assurantiebelasting.

Voordelen Extra Garantie

 • Vier jaar garantie op uw nieuwe ŠKODA (2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar ŠKODA Extra Garantie).
 • Geen onverwachte reparatiekosten.
 • Geen eigen risico: onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
 • Bij (particuliere) verkoop van uw auto is de garantie overdraagbaar. Zolang de garantie nog geldig is, kan de nieuwe eigenaar er aanspraak op maken.
 • Reparaties worden uitgevoerd door uw eigen ŠKODA-dealer.
 • Duidelijke meerwaarde bij verkoop van de auto binnen 4 jaar.