SEAT Mii electric

Algemene verkoopinformatie

Naar de pagina

SEAT Mii electric bij Wealer

Reserveer hem nu

Deze kleine stadsrakker bijt het spits af voor een nieuwe familie van geheel en gedeeltelijk elektrisch aangedreven SEAT-modellen. SEAT breidt het aanbod van elektrische auto's en hybrides snel uit met onder meer hybrideversies van de Tarraco en Leon, én de volledig elektrisch aangedreven el-Born.

De Mii electric heeft een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. Hiermee haalt de Mii electric tot wel 260 km op één volle lading, volgens de WLTP-norm. Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.

Compact van buiten, groots en compleet van binnen. De Mii electric is perfect voor gebruik in de stad en de buitenwijken. Altijd gemakkelijk manouvreren en parkeren, en toch ruimte genoeg voor de boodschappen of een avondje uit met vrienden. De bob zijn was nog nooit zo verleidelijk.

De Mii electric wordt aangedreven door een krachtige elektromotor met 83 pk (61 kW) en 210 Nm koppel. Hierdoor sprint de Mii electric in 3,9 seconden naar de 50 km/h. Perfect voor in de stad. Echter voelt de Mii electric zich ook thuis op de snelweg, met een topsnelheid van 130 km/h.

 

Wil je meer weten over de SEAT mii electric? Kom dan langs bij Wealer, of neem contact met ons op.

Configurator SEAT

Voorbeeldberekening: Mii electric

Kredietsom € 0 Maandlasten € 0 Totaalprijs krediet € 0 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Slottermijn € 0 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 0 Aanbetaling € 0
Sluiten

Financier de SEAT Mii electric vanaf € 0 p/m

€ 0
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 0
€ 0

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
SEAT Mii electric

Kredietsom € 0 Maandlasten € 0 Totaalprijs krediet € 0 Effectieve rente op jaarbasis 4,99% Looptijd 36 maanden