€ 1.500 korting op de SEAT Mii electric bij Wealer

Of Private Lease nu vanaf slechts €334* per maand

Volledig elektrisch rijden

Én voordelig elektrisch rijden

Kies je voor elektrisch rijden, dan kies je voor een slimme mix van verstandig en fun. Je draagt bij aan een betere wereld én je bespaart op onderhouds- en verbruikskosten. Onze compacte Mii electric is nu extra scherp geprijsd. Zo maken we elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen.

Nóg meer korting!

€ 4.000 subsidie¹

De overheidssubsidie voor elektrische auto's is vanaf 1 januari 2021 weer van toepassing. Dat betekent dat je € 4.000 subsidie¹ krijgt op het aankoopbedrag, of tot € 83 korting¹ op je Private Lease maandbedrag. Wees er wel heel snel bij, want de subsidiepot is zo leeg.

Bereik

Compact, wendbaar en elektrisch. Stadse routes of snelweg; je zegt het maar. De Mii electric brengt je overal. Met een volle accu heb je een bereik van 260² kilometer. En rijd je 100% in de stad? Dan loopt dat op tot maximaal 358² kilometer.

Uitrusting

In de nieuwe SEAT Mii electric draait het om jou. Om veilig en relaxed rijden. Om plezier en genieten. Standaard rijk uitgerust met 5 inch kleurendisplay met o.a. smartphone integratie, automatische airconditioning, verkeersbordenherkenning, sportstoelen voor en snellaad-aansluiting.

Prestaties

Pit, power en prestaties. Door de 61 kW sterke aandrijflijn, met 83 pk en 212 Nm koppel, accelereert de Mii electric van 0 tot 50 km/h in slechts 3.9 seconden. Laat je verrassen door het comfortabele rijgedrag van deze compacte stadsauto.

Voorwaarden & algemene informatie

¹ Let op: het subsidiebudget van de overheid is beperkt. Zolang er nog budget is, kan je in aanmerking komen voor de subsidie. SEAT kan geen garantie geven op de uitkering van de subsidie door de overheid. Het maximale kortingsbedrag van € 83 per maand geldt bij 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

² De aangegeven maximale aantal kilometers is een indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testmethodiek. De maximale actieradius kan worden beïnvloed door onder andere de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijgedrag, weers- en klimaatomstandigheden en de verkeerssituatie. Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uur voor 80% opgeladen. Aan een laadpaal (7,2 kW wisselstroomlader) duurt dat ongeveer 4 uur.

Keurmerk private lease

* Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen PON Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.