SEAT automaat voorraadactie bij Wealer

DSG-automaat gratis of met 50% korting

Instappen en wegrijden

Geen gedoe met schakelen, altijd ononderbroken rijden en sneller optrekken: met onze automaten kan het. Door de slimme, computergestuurde techniek wissel jij namelijk een stuk soepeler van versnelling. Of nou ja, je Ateca of Tarraco dan. Want over schakelen hoef jij je niet meer druk te maken.

Kies je nu een Tarraco of Ateca uit voorraad? Dan krijg je een automaat helemaal gratis of met 50% korting.*

Wat is een DSG-automaat?

Onze automaten zijn allemaal Direct Shift Gear, oftewel: DSG-automaten. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft. Eén as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler. Je rijdt zo altijd ononderbroken en ontspannen, ook op lange afstanden en in de file.

De voordelen van een automaat

Natuurlijk is voordeel tot € 3.600 heel fijn, maar er is meer. Ga er bijvoorbeeld maar van uit dat je met onze automaten altijd soepel en ononderbroken rijdt. En sta je vaak in de file op weg naar werk? Met een automaat wordt filerijden een stuk relaxter - net als die lange ritten naar je vakantiebestemming. Waarom zou je dus niet voor een automaat kiezen?

De SEAT Ateca

Ruim. Robuust. Sportief. Aantrekkelijk. Alles klopt aan het uiterlijk van de Ateca, dat zie je in één oogopslag.

De SEAT Tarraco

De grootste SUV van SEAT. Hij is groots in formaat, maar ook in ruimte én standaarduitrusting.

Veelgestelde vragen

DSG staat voor Direct Shift Gear. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft: één as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler.

Omdat een DSG-automaat niet één, maar twee assen heeft, schakelt 'ie sneller en soepeler van versnelling. Daardoor trek jij sneller op en rijd je ononderbroken. En met een automaat rijd je in files een stuk relaxter.

Om gebruik te maken van deze actie bekijk je de voorraad. Daar zie je de DSG-automaat korting bij je Ateca of Tarraco naar keuze staan. Verschijnt er geen korting? Neem dan contact op met je dealer, hij of zij helpt je graag verder. En wil je eerst proefrijden? Check bij je dealer of je een proefrit op locatie kan maken.

De actie is geldig op kentekenaanvragen t/m 31 maart 2021 en alleen op de fysieke voorraad van de Ateca en Tarraco (geproduceerd in 2020) in Nederland.