Verzekering

SEAT-Ibiza-st_5.jpg

Voor iedere SEAT de juiste verzekering.

In onderstaand overzicht kun je bepalen welke SEAT-Autoverzekering het beste bij jou en je SEAT past. Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij naar het volledige dekkingsoverzicht. Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij naar het volledige dekkingsoverzicht.

 
 

VOORDELEN

NIEUWWAARDEREGELING

Met de SEAT Insurance heb je een perfecte autoverzekering met een nieuwwaarde van maar liefst 3 jaar (36 maanden). Wanneer je nieuw gekochte SEAT binnen 3 jaar na aanschaf total loss raakt, of wordt gestolen, stap je gewoon over op een nieuwe SEAT van hetzelfde type en in dezelfde uitvoering. Dat bedoelen wij met zorgeloos rijden.

Het rekenvoorbeeld visualiseert de gemiddelde schadevergoeding (bij diefstal en total loss) van andere verzekeraars t.o.v. de SEAT Insurance tijdens de eerste drie jaar bij een nieuwe auto. Percentages zijn op basis van de oorspronkelijke nieuwwaarde.

AANSCHAFWAARDEREGELING

Als je voor een SEAT occasion kiest, profiteer je van de unieke aanschafwaarderegeling, waarbij gedurende 3 jaar de aanschafwaarde volledig wordt vergoed. De eerste 3 jaar na aanschaf van je SEAT occasion ontvang je de volledige aanschafprijs retour. Je kunt daarna overstappen op een gebruikte of zelfs een nieuwe SEAT bij je SEAT-dealer. Bij aanvang van de verzekering mag de auto niet ouder zijn dan 10 jaar. Ook na die eerste 3 jaar blijf je overigens verzekerd van een bijzonder gunstige afschrijvingsregeling.

Het rekenvoorbeeld visualiseert de gemiddelde schadevergoeding (bij diefstal en total loss) van andere verzekeraars t.o.v. de SEAT Insurance tijdens de eerste drie jaar bij een nieuwe auto. Percentages zijn op basis van de oorspronkelijke aanschafwaarde.

EXTRA PREMIEBESCHERMING

Deze extra zekerheid biedt onze unieke gescheiden Bonus-Malus ladder. Bij vrijwel alle verzekeraars betaal je na het claimen van een schade zowel meer WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) als casco premie. Ook als er geen tegenpartij bij betrokken is geweest. In dat geval betaal je bij ons het jaar erop alleen meer casco premie. De WA premie blijft gelijk of daalt zelfs.

ACCESSOIRES TOT € 2.000 MEEVERZEKERD

Over de eerste € 2.000 aan accessoires betaal je geen premie. Je kunt natuurlijk wel een hoger bedrag aan accessoires verzekeren. Je betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires.

EXTRA VOORDELEN

TWEEDE AUTOREGELING

Heb je twee auto’s in je bezit? Je ontvangt dezelfde korting op de tweede gezinsauto als op de 1e verzekerde auto. De 2e auto stapt zelfs in op dezelfde trede als je bestaande auto. Hierdoor kan de korting op je premie oplopen tot maar liefst 75%.

FINANCIERINGSKORTING

Je krijgt bij ons 0,5% financieringskorting bij gelijktijdig afsluiten van een SEAT Insurance (all risk). Dat scheelt al snel honderden euro’s. Deze korting geldt niet in combinatie met een financieringsactie.

KORTING OP PREMIE DOOR INBOUW ALARM

Je ontvangt 5% korting op de casco premie als je auto is voorzien van een VbV-SCM alarmsysteem met hellinghoekdetectie (voorheen SCM klasse 3 alarm) of een VbV-SCM voertuigvolgsysteem (voorheen SCM klasse 4 alarm) of een Lojack systeem. Wil je nog meer korting ontvangen? Kies dan voor een VbV-SCM voertuigvolgsysteem met eigen identificatie (voorheen SCM klasse 5). Je ontvangt dan maar liefst 10% korting op de casco premie. 

AANVULLENDE ZEKERHEID

SCHADEVERZEKERING INZITTENDEN (SVI)

Je inzittenden met hun bagage zijn met een SVI ook goed verzekerd. Ongeacht de schuldvraag is persoonlijke schade na een auto-ongeval verzekerd, tot het maximale verzekerde bedrag van 455.000 of 910.000 euro. Je kunt hierbij denken aan blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid. Hieronder vallen ook een kapotte bril of schade aan bagage na een ongeval. 

ONGEVALLEN INZITTENDENVERZEKERING

Met een ongevallen inzittendenverzekering wordt er een verzekerd bedrag uitgekeerd wanneer jij of je inzittenden door een ongeval met de auto blijvend invalide wordt of in het ergste geval overlijdt. Raakt de inzittende volledig invalide? Dan krijgt hij of zij honderd procent van het vooraf afgesproken bedrag. Bij gedeeltelijke invaliditeit keert de autoverzekering een percentage uit. Bij overlijden wordt het in de polis opgenomen bedrag uitgekeerd.

VERHAALSERVICE (RECHTSHULPVERZEKERING)

Als bij een verkeersongeval schade aan je SEAT ontstaat door schuld van een ander, krijg je rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Onder die schade vallen ook huurkosten voor een vervangende SEAT en schade aan persoonlijke bezittingen van jou en je inzittenden.

RECHTSBIJSTAND VOOR MOTORRIJTUIGEN (RECHTSHULPVERZEKERING)

Naast de verhaalservice ontvang je ook bijstand voor het verhalen van je persoonsschade die is ontstaan zoals letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten. Raak je betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van je SEAT? Dan kun je ook rekenen op juridische hulp.

VERKEERSDEELNEMERS (RECHTSHULPVERZEKERING)

Zodra we één voet buiten de deur zetten, zijn we verkeersdeelnemers. Naast het verhalen van schade aan je SEAT en de persoonsschade krijg je rechtsbijstand als jij of een gezinslid als verkeerdeelnemer betrokken raakt bij