Visual home Wealer 1440x600 Maastricht

Wij verplaatsen onze sales-activiteiten Maastricht

De autobranche is volop in beweging. Als gevolg hiervan gaan wij onze sales-activiteiten van onze vestiging in Maastricht, per 1 juni voortzetten vanuit onze locaties in Heerlen en Sittard en via onze online kanalen. Hiermee kunnen wij op een efficiënte wijze onze dienstverlening verder professionaliseren.

We blijven op de vestiging in Maastricht uiteraard actief als servicepunt voor al onze merken!

Welkom in Heerlen en Sittard

Vanaf 1 juni heten wij u van harte welkom bij Wealer in Heerlen of Sittard. Op onze locatie in Heerlen presenteren wij het complete aanbod aan nieuwe modellen van de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. In Sittard vindt u de showrooms van zowel, Volkswagen, SEAT, Škoda als Volkswagen Bedrijfswagens.  Voor onze complete voorraad aan gebruikte voertuigen, verwelkomen wij u graag bij ons gloednieuwe occasioncentrum Carvitaal in Sittard. U kunt hier 24/7 het aanbod van ruim 200 hoogwaardige occasions van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda, komen bezichtigen! Uw vertrouwde klantadviseurs Raymond Janssen en Bram Lemmens staan graag in Sittard voor u klaar! Buiten onze openingstijden helpt ons Online Salesteam u graag via de chat of WhatsApp.

Online showroom en Classic Experience in Maastricht
Op de vestiging in Maastricht zal het complete auto aanbod, zowel nieuw- als occasions, digitaal worden gepresenteerd, met haarscherpe 360 gradenfoto’s van elk beschikbaar model. Tevens zijn er tools aanwezig, waarmee u direct in contact kunt komen met ons Online Sales team. Zo kunt u direct een proefrit inplannen, een offerte aanvragen of zelfs een inruilvoorstel van uw huidige auto bespreken. Daarnaast wordt een gedeelte van de huidige showroom de komende periode in een Classic jasje gestoken. Zo kunt u hier straks onder andere historische modellen als de VW T1 en VW Kever komen bewonderen!

Service blijft in Maastricht

Voor onderhoud- en/of reparatiewerkzaamheden kunt u blijvend in Maastricht terecht. Onze servicebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Plan eenvoudig hier uw afspraak in.

Graag tot ziens op een van onze vestigingen! 
 Met vriendelijke groet,Marc van der Linden

Algemeen directeur Wealer Autogroep