Schade aan een auto? Wat nu?

Blikschade. Het kan iedereen gebeuren.

Een ongeluk is al vervelend genoeg, daarom behandelen wij uw schade-aanvraag zo doeltreffend mogelijk. Voor het herstellen van schade werken wij nauw samen met Autoschade Beckers. Het melden van autoschade kan op verschillende manieren bij ons. 

Bent u particulier? Meld uw schade dan via dit formulier.

Heeft u eenzijdige schade (er is geen tegenpartij bij betrokken) aan uw lease-auto? Dan dient u de schade eerst te melden bij uw leasemaatschappij. Is uw leaseauto via WealerLease en dus Volkswagen Pon Financial Services verzekerd (dit kunt u zien op uw groene kaart), dan kunt u met dit formulier uw schade snel en eenvoudig bij ons melden. Is er een andere partij bij de schade betrokken, vult u dan het Europees Schade Aangifteformulier in dat zich in het berijdersboekje bevindt.

Is er sprake van tweezijdige schade? Vul dan samen met de tegenpartij ter plekke een zo compleet mogelijk papieren Europees Schadeformulier in. Let op: bij schade, persoonlijk letsel of bij twijfel moet u ook altijd een politierapport laten opmaken. NB: Bij inbraakschade, vernieling en/of vandalisme dient u ook het schadeformulier in te vullen, alsmede aangifte te doen bij de politie. U kunt een kopie van het schadeformulier vervolgens via dit formulier naar de Wealer.