Inschrijven preview nieuwe Audi A6

Header_Audi_A6_4.jpg

Reserveer uw plek op de gastenlijst! 14 juni vindt onze exclusieve preview plaats van de Audi A6.

Donderdag 14 juni wordt onze Audi showroom in Heerlen omgetoverd tot het podium voor de nieuwe Audi A6. Van 17.00u tot 20.00u kunt u de gloednieuwe auto onder het genot van een hapje en een drankje bewonderen. Natuurlijk zijn onze klantadviseurs aanwezig om u alle ins & outs te delen en vragen te beantwoorden.

Mogen wij u 14 juni ontvangen? Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter, dan reserveren wij een plekje voor u op de gastenlijst. Tot dan!

Pasta by Michel zorgt voor een lekker hapje!
 
We kunnen stellen dat het verhaal van Pasta by Michèl in 2004 begint als chefkok Michèl Kagenaar met zijn restaurant In D’n Dillegaard in het Limburgse Nuth een Michelinster ontvangt. Gastronomisch gezien is het dé erkenning waar iedere chef dagelijks keihard voor werkt. Het brengt hem naast erkenning ook een steeds breder netwerk, hij wordt gevraagd om en een concept uit te werken rond de smaken van de wereld en daarin kan de Italiaanse keuken vanzelfsprekend niet ontbreken. Om de boeiende wereld van pasta helemaal in de vingers te krijgen, gaat hij in de leer bij diverse Italiaanse mama’s die hem niet alleen de kneepjes van het vak leren, maar ook de passie voor pasta meegeven. Om een lang verhaal kort te maken, Michèl gaat naast de restaurantwerkzaamheden authentieke pasta maken, precies zoals de mama’s in Toscane het ook doen.