In deze onzekere tijd waarin het Coronavirus de hele wereld bezighoudt willen wij u op een veilige en adequate manier blijven adviseren. Scholen zijn gesloten, waar mogelijk blijft iedereen thuiswerken en ons sociale leven wordt tot het minimum beperkt. Alles is even anders, ook voor ons. Maar wij weten ook hoe belangrijk het is dat u juist nu op mobiliteit en op ons kunt rekenen. Daarom hebben wij ons online team uitgebreid inclusief de contactmogelijkheden.

Online bereikbaarheid

Bent u geïnteresseerd in of heeft u vragen over onderdelen, het plannen van een werkplaatsafspraak, een occasion of een nieuwe auto? Dan staan wij via WhatsApp, de chatfunctie op onze website, per e-mail en uiteraard telefonisch voor u klaar! Nadat u een informatieverzoek heeft ingediend zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen voor bijvoorbeeld:

✔️ Het online plannen van een werkplaatsafspraak
✔️ Het online bestellen van onderdelen
✔️ Een online offerte
✔️ Een online taxatie

Kanalen

WhatsApp
Stuur ons een bericht op 0654372257
Chatfunctie:
Start rechtsonder via het rode chat logo uw chat
E-mail
Mail naar: info@wealer.nl
Bellen 
Wij zijn bereikbaar op 045-5280055

We komen bij u thuis

Naast dat wij online beschikbaar zijn voor al uw vragen gaan wij nog een stap verder. Bijvoorbeeld een contactloze proefrit aan huis, een taxatie van uw auto terwijl deze voor uw deur staat en het afleveren van uw auto aan huis behoren tot de mogelijkheden. Indien u hier interesse in heeft, kunt u dit tijdens het online contact aangeven. Samen kijken we naar de mogelijkheden die het beste bij u passen!

Let op uzelf en op ieder ander, samen staan we sterk!