https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/wealer-nl/09/volkswagen-service-dialoog.png?v=1-0

Volkswagen service dialoog

Wij weten wat u Volkswagen nodig heeft

Bij Wealer doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw Volkswagen kunt genieten. Daarbij laten we geen kans voorbijgaan om onze service te verbeteren en het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarnaast leert u ook nog meer over uw Volkswagen en weet u precies wat u en uw Volkswagen nodig hebben om de auto nog beter te laten functioneren.

Wij kunnen u daarom een beproefd concept aanbieden:  De Volkswagen Service Dialoog. Een quickscan van uw auto van circa 25 minuten rondom uw auto, die kan voorafgaan aan een reparatie of onderhoudsbeurt.

Een snelle diagnose

De inspectie wordt uitgevoerd door een technicus, die hiervoor speciaal is opgeleid. Aan de hand van een vaste inspectielijst brengt hij alle aandachtspunten in kaart en hij beoordeelt de algemene staat van uw auto. U kunt hem natuurlijk ook vragen stellen. Uiteindelijk krijgt u een advies op maat, een duidelijke kostenindicatie en een mogelijke planning. Zo weet u vrijwel direct waar u aan toe bent.

Afspraak zonder wachttijd

Wilt u gebruik maken van Volkswagen Service Dialoog, dan kunt u dit aangeven bij het maken van de normale werkplaatsafspraak voor reparatie of onderhoud. We plannen dan een afspraak met u in en reserveren meteen voldoende tijd voor u, zodat u niet hoeft te wachten als u uw Volkswagen komt brengen.