https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/08/volkswagen-service.png?v=1-0

Houd uw Volkswagen in vorm bij Wealer

Maak een afspraak

Uw Volkswagen in topvorm

U wilt een Volkswagen in topvorm. Of hij nu piepjong is of al op gevorderde leeftijd. Een auto waarop u kunt vertrouwen. Altijd en overal. Maar hoe bereikt u dat? Op die vraag geven wij u graag antwoord. Hier leest u alles wat u wilt weten over de Service en Diensten die Wealer u graag wil aanbieden. Wat kunt u zelf doen en wat kan Wealer voor u betekenen op het gebied van onderhoud, reparatie en/of schade? En welke services en diensten Wealer u kan aanbieden kunt u ook hier vinden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze vestigingen.

Gegarandeerde vakkundigheid

Wealer werkt altijd via de hoogste eisen. Bij een grote beurt wordt uw auto tot in het kleinste detail bekeken. Altijd door vakkundige en gediplomeerde monteurs. Doordat ze regelmatig trainingen krijgen en getest worden op hun kennis is hun deskundigheid gegarandeerd. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg met u, en er wordt steevast gebruikgemaakt van originele Volkswagen-onderdelen. Vaste tarieven, uitmondend in heldere facturen, geven precies aan waar u aan toe bent. Dus nooit verrassingen achteraf. Of u moet erdoor verrast worden dat die hinderlijke kraak weg is of het contactslot doorgesmeerd blijkt te zijn.