https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/07/volkswagen-erkend-schadeherstel.png?v=1-0

Volkswagen erkend schadeherstel

Een schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. Het Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf is daar een meester in.

Schadeherstel bij Wealer betekent: 

Veiligheid

Uw Volkswagen is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een Volkswagen Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van Volkswagen. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

Garantie

Uw garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. U ontvangt na het herstel van de schade aan uw auto het Volkswagen Garantiebewijs. Verder krijgt u 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

Originele onderdelen

Bij Erkend Schadeherstel wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

Complete financiële afwikkeling

Uw dealer neemt u graag de zorgen uit handen. Hij onderhoudt de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd.

Vervangend vervoer

Uw auto is voor schadeherstel bij de dealer. Wat nu? Geen zorgen. U kunt rekenen op vervangend vervoer. Gratis. Als u uw auto voor schadeherstel langs brengt, krijgt u de beschikking over een Volkswagen. Zo blijft u gewoon mobiel.

Restwaarde

Wees gerust. Een schade schaadt de restwaarde van uw auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel dat Wealer uitvoert, krijgt u de auto in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van uw Volkswagen blijft gewaarborgd. Fijn idee.

Vakkundigheid

Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikt een Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf – als enige – over het benodigde speciale gereedschap. Het Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf werkt volgens door Volkswagen voorgeschreven methodes en specificaties.

 

 

24 uurs service

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het Volkswagen Servicenummer: 0800 - 555 7000.

Tip!!

Zet 0800-555 7000 in uw mobiele telefoon en bewaar dit nummer eveneens in uw dashboardkastje.