skoda-mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie ŠKODA

Kosteloos weer op weg

Met een ŠKODA sta je zelfs met pech nooit lang stil. Dat komt door onze gratis Mobiliteitsservice, die geldt voor elke ŠKODA die geleverd is vanaf 1 januari 2000, en wordt onderhouden bij een erkende ŠKODA-dealer zoals Wealer Autogroep. Weigert je auto dan eens onverhoopt, dan helpen wij je kosteloos weer snel op weg.

Gratis Mobiliteitsservice

Onderhoud bij de ŠKODA Service Partner heeft niet alleen het voordeel dat je ŠKODA in topconditie blijft. Het levert je namelijk ook nog gratis Mobiliteitsservice op, de pechhulp van ŠKODA die niet alleen voor Nederland geldt maar voor heel Europa! Een fijn idee als je binnenkort op vakantie gaat!

ŠKODA Mobiliteitsservice: bel 0800 - 023 00 24

Autopech? We staan 24 uur per dag voor je klaar! Bel dit gratis nummer, en je bent weer snel mobiel. Zorg wel dat je het Serviceplan van jouw ŠKODA altijd bij de hand hebt

Eén telefoonnummer

U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit.
Het ŠKODA Mobiliteitsservice: bel 0800 - 023 00 24. De dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer of andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van ŠKODA.

Pechhulp in Nederland én daarbuiten

De gratis ŠKODA Mobiliteitsservice biedt je diverse voordelen: 

  • Pechhulp in Nederland
  • Pechhulp in Europa
  • Hulpverlening als directe reparatie niet lukt

Wat houdt het precies in?

Hulpverlening in Nederland 
Als je in Nederland met pech komt te staan, bij huis óf ergens onderweg, is betrouwbare hulp één telefoontje verwijderd. Bel gewoon naar 0800 - 023 00 24: de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer of andere geautoriseerde hulpverlener komt dan zo snel mogelijk naar je toe. 

Op de snelweg kun je ook gebruik maken van de bekende gele praatpalen. Geef aan dat je ŠKODA Mobiliteitsservice hebt, zodat je gratis geholpen wordt.

Hulpverlening in Europa

Als ŠKODA-rijder kun je in heel Europa op adequate pechhulp rekenen. Bel in het desbetreffende land het nummer van de lokale hulpdienst: dit nummer staat in het boekje 'ŠKODA Help On The Road'. Dit boekje vindt je in de wagendocumentatie van je auto. Heb je geen exemplaar? Vraag ‘m dan aan bij je ŠKODA-dealer .

Hulpverlening als directe reparatie niet lukt 
Het kan gebeuren dat een reparatie ter plekke niet mogelijk is, en je auto naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer moet worden vervoerd. Als dan blijkt dat reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing: 

  • Een vervangende auto (maximaal drie dagen), of
  • Een hotelovernachting voor jou en je passagiers, of
  • Een andere vervoersmogelijkheid.

De kosten van de hulpverlening zijn voor ŠKODA. Zelf betaal je slechts de reparatiekosten.