skoda-erkend-schadeherstel

Škoda erkend schadeherstel

Een schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. Het Škoda Erkend Schadeherstelbedrijf is daar een meester in.

Schadeherstel bij uw Škoda-dealer betekent originele onderdelen

Bij Erkend Schadeherstel wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

Veiligheid

Uw Škoda is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een Škoda Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van Škoda. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

Garantie

Uw garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. U ontvangt na het herstel van de schade aan uw auto het Škoda Garantiebewijs. Verder krijgt u 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

Vervangend vervoer

Uw auto is voor schadeherstel bij de dealer. Wat nu? Geen zorgen. U kunt rekenen op vervangend vervoer. Gratis. Als u uw auto voor schadeherstel langs brengt, krijgt u de beschikking over een vervangende auto uit dezelfde categorie. Zo blijft u gewoon mobiel.

Complete financiële afwikkeling

Wij nemen u graag de zorgen uit handen. Hij onderhoudt de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd.

Vakkundigheid

Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikken wij als erkend schadebedrijf – als enige – over het benodigde speciale gereedschap. Wij werken volgens de door Škoda voorgeschreven methodes en specificaties.

24 uurs service

U kunt ons 24 uur per dag bereiken: Tijdens kantooruren 0475 - 320035. Buiten kantooruren belt u met het Škoda Servicenummer: 0800 – 023 00 24