seat-schadeservice

Schadeservice SEAT

Uw auto snel weer in de oude staat

Blikschade. Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig heeft Wealer wel een scherpe blik. Altijd kunt u rekenen op zijn beste zorg. Uw auto is snel weer in oude staat hersteld. Wel zo’n geruststellende gedachte.

Handelen bij schade

Een schade heeft u vaak niet zelf in de hand. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weersomstandigheden als storm en hagel kunnen heel wat (ruit)schadeleed veroorzaken. Het is dus goed om te weten hoe te handelen bij een schade. Er bestaan bovendien heel wat soorten schades. Elk geval vraagt om een andere afwikkeling. Wat moet u weten en wat kunt u doen?

Aanrijding

Bij een aanrijding met letsel of flinke materiële schade moet u altijd de politie bellen, en indien nodig de ambulance. Als er geen letsel is en de schade is klein, kunt u er met de andere partij vaak wel alleen uitkomen. Bij twijfel kunt u altijd de politie bellen. Belt u in beide gevallen SEAT 24-uursservice via het gratis telefoonnummer 0800 02 42 500 en SEAT helpt u direct een aantal zaken te regelen. Maak indien mogelijk ook foto’s van de situatie, bijvoorbeeld met de camera van uw mobiele telefoon.

Vul altijd het Europees schadeformulier in. Bij autoschade met een ander motorvoertuig vult u het hele formulier in, en zonder ander motorvoertuig de punten 1 t/m 13. In beide gevallen kan de achterkant van het schadeformulier thuis worden ingevuld.

Noteer naam, adres en kenteken van eventuele getuigen. Als de sleepdienst eraan te pas moet komen, houd dan de groene kaart bij de hand.

Parkeerschade

Als u niet weet wie uw auto heeft beschadigd, laat de auto dan staan. Het is dan veel makkelijker na te gaan wat de oorzaak van de beschadiging was. Doe aangifte bij de politie en vraag om een kopie van de aangifte. Als er getuigen zijn, noteer dan hun naam, adres en het kenteken. Maak indien mogelijk foto’s. Voor schadeherstel belt u SEAT 24-uursservice via het gratis telefoonnummer 0800 02 42 500.

Ruitschade

Wealer biedt u een snel en zorgvuldig herstel van uw ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging dat uw Seat voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie.

Je ruiten zijn van levensbelang

De ruiten van je auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Mede daarom is het zo belangrijk dat je schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat je de ruit laat vervangen. Ga langs bij Wealer. Dan weet je dat reparatie of vervanging vakkundig gebeurt.

Gratis ruitreparatie

Een ruitreparatie is meestal gratis*. Als je de ruit laat vervangen, ontvang je in de meeste gevallen korting op je eigen risico.

* Afhankelijk van je verzekering

Blijf profiteren van SEAT-garanties

Laat je de vervanging of reparatie van een ruit uitvoeren bij Wealer? Dan blijven alle geldende garanties voor 100% onverminderd van kracht.

Dag en nacht bereikbaar

Tijdens kantooruren: neem contact op met Wealer. Buiten kantooruren: bel de SEAT 24-uursservice via het gratis telefoonnummer 0800 02 42 500.