seat-mobiliteitsgarantie

SEAT Mobiliteitsgarantie

Zo snel mogelijk op weg

Bij iedere nieuwe SEAT hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw SEAT dan helpen wij zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

Gratis Mobiliteitsservice

Onderhoud bij Wealer heeft niet alleen het voordeel dat je SEAT in topconditie blijft. Het levert je namelijk ook nog gratis Mobiliteitsservice op, de pechhulp van SEAT die niet alleen voor Nederland geldt maar voor heel Europa! Een fijn idee als je binnenkort op vakantie gaat!

SEAT Mobiliteitsservice in het kort

  • De eerste 2 jaar kun je standaard rekenen op snelle hulpverlening in binnen- en buitenland.
  • Vervolgens ieder jaar en onbeperkt kosteloos verlengen indien je het voorgeschreven fabrieksonderhoud en de geadviseerde reparaties tijdig bij je SEAT Service Partner laat uitvoeren.
  • Ook als jouw SEAT even niet meer bij Wealer is geweest; het laten uitvoeren van een grote beurt en bijbehorende reparatieadviezen is voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.

SEAT 24-uursservice via het gratis telefoonnummer 0800 02 42 500 (Voor Buitenland Tel: +31-70-3145375)

Eén telefoonnummer - 0800 02 42 500

U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit.

Het SEAT Servicenummer: +31 (0)800 0242500. De dichtstbijzijnde SEAT-dealer of andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van SEAT.

Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door Wealer laat uitvoeren, is een heel SEAT-leven lang verzekerd van Mobiliteitsgarantie. Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw SEAT Mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij Wealer heeft u gewoon weer het recht op SEAT Mobiliteitsgarantie.