https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/wealer-nl/09/bedrijfswagens-ruitschade-en-service.png?v=1-0

Ruitschade en service bedrijfswagens

Ruit kapot? Wealer helpt u verder

De ruiten van uw Volkswagen Bedrijfswagen vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging maakt de ruit zwakker. Laat een beschadigde ruit dan ook snel repareren. Uw dealer is hiervoor dé specialist. Een kleine ruitschade kan hij vaak goed repareren met een speciale hars. Maar ook als u een beschadigde ruit moet laten vervangen, bent u bij uw Wealer aan het juiste adres.

Voordelen en garanties

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan is een ruitreparatie meestal helemaal gratis. Moet u een voor- of achterruit laten vervangen, dan krijgt u bij de meeste verzekeringsmaatschappijen € 65,-- korting op uw eigen risico.

De voordelen van de ruitenservice op een rij:

  • Snel en voordelig weer veilig op weg.
  • Reparatie door vakkundige specialisten.
  • Oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.
  • € 65,- korting op eigen risico bij de meeste verzekeringsmaatschappijen.
  • Eén telefoonnummer voor 24-uurs service: 0800 - 555 7000.

Fabrieksgaranties blijven van kracht

Wealer zorgt ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet. Hij werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

We staan 24 uur per dag voor u klaar via 0800 555 7000.

Omdat ruitschade u altijd kan overkomen, staat Volkswagen Bedrijfswagen op elk moment van de dag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het Volkswagen Bedrijfswagen Servicenummer: 0800 555 7000.
     
* Afhankelijk van uw verzekering.

Slim Schadeherstel: kleine schade knap hersteld.

Een grote schade aan uw bedrijfswagen laat u natuurlijk altijd snel herstellen. Maar ook met kleine beschadigingen rijdt u liever niet lang rond. Volkswagen Bedrijfswagens heeft verschillende speciale methoden om zulke kleine schades vrijwel onzichtbaar te herstellen. Slim Schadeherstel noemen we dat. Hiermee werken we bijvoorbeeld deukjes of kleine krassen aan de buiten– en binnenkant van uw bedrijfswagen snel én voordelig weg.