bedrijfswagen-mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie

Mobiliteitsgarantie voor uw bedrijfswagen

Op uw Volkswagen Bedrijfswagen kunt u vertrouwen. En mocht uw Volkswagen Bedrijfswagen ooit dienst weigeren, dan helpen wij u snel weer op weg. Mobiliteitsgarantie noemen we dat. U kunt 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op deze gratis hulpverlening.

Eén nummer bij pech = 0800 - 555 7000

Als u met pech komt te staan of als er schade ontstaat aan uw Volkswagen Bedrijfswagen, bel dan het gratis nummer 0800 - 555 7000. Wealer of de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagendealer of een andere professionele hulpverlener komt dan zo snel mogelijk naar u toe. In het buitenland belt u +31 800 - 555 7000. Wij brengen u dan in contact met de lokale pechhulpdienst. Spreekt u de taal niet of is het nummer onbereikbaar, dan kunt u direct naar Nederland bellen: +31 - 33 4949 101 (niet gratis).

Een heel Volkswagen-leven lang.

De mobiliteitsgarantie geldt in ieder geval tot de eerste grote onderhoudsbeurt die volgens fabrieksvoorschrift moet plaatsvinden. Wilt u ook daarna een beroep kunnen doen op de gratis mobiliteitsgarantie? Laat dan het onderhoud en de reparaties op tijd uitvoeren door Wealer. Heeft u of de vorige eigenaar van uw bedrijfswagen het onderhoud of reparaties elders laten uitvoeren? Dan kunt u toch in aanmerking komen voor de mobiliteitsgarantie. U moet dan een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren door Wealer en de geadviseerde reparaties laten verrichten.