https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/02/audi-schadeservice.png?v=1-0

Schadeservice Audi

U kunt rekenenen op de beste zorg

Blikschade. Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig heeft uw Audi dealer wel een scherpe blik. Altijd kunt u rekenen op zijn beste zorg. Uw auto is snel weer in oude staat hersteld. Wel zo’n geruststellende gedachte.

Geen verrassingen bij schade

Een schade heeft u vaak niet zelf in de hand. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weersomstandigheden als storm en hagel kunnen helaas (ruit)schadeleed veroorzaken. Het is dus goed om te weten hoe te handelen bij een schade. Er bestaan bovendien heel wat soorten schades. Elk geval vraagt om een andere afwikkeling. Wat moet u weten en wat kunt u doen?

Aanrijding

Bij een aanrijding met letsel of flinke materiële schade moet u altijd de politie bellen, en indien nodig de ambulance. Als er geen letsel is en de schade is klein, kunt u er met de andere partij vaak wel alleen uitkomen. Bij twijfel kunt u altijd de politie bellen. Belt u in beide gevallen Audi HULP

op het gratis nummer 0800-AUDI HULP (0800-2834 4857) en Audi helpt u direct een aantal zaken te regelen. Maak indien mogelijk ook foto’s van de situatie, bijvoorbeeld met de camera van uw mobiele telefoon.

Vul altijd het Europees schadeformulier in. Bij autoschade met een ander motorvoertuig vult u het hele formulier in, en zonder ander motorvoertuig de punten 1 t/m 13. In beide gevallen kan de achterkant van het schadeformulier thuis worden ingevuld.

Noteer naam, adres en kenteken van eventuele getuigen. Als de sleepdienst eraan te pas moet komen, houd dan de groene kaart bij de hand.

Parkeerschade

Als u niet weet wie uw auto heeft beschadigd, laat de auto dan staan. Het is dan veel makkelijker na te gaan wat de oorzaak van de beschadiging was. Doe aangifte bij de politie en vraag om een kopie van de aangifte. Als er getuigen zijn, noteer dan hun naam, adres en het kenteken. Maak indien mogelijk foto’s. Voor schadeherstel belt u Audi HULP op het gratis nummer 0800-AUDI HULP (0800-2834 4857.

Ruitschade

De Audi dealer biedt u een snel en zorgvuldig herstel van uw ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging dat uw Audi voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie.

Audi HULP

Bij pech of (ruit)schade kunt het gratis nummer 0800-AUDI HULP (0800-2834 4857)bellen, 24 uur per dag. In het buitenland belt u 00800-AUDI HULP (00800-2834 4857).

Mocht om technische redenen dit nummer niet bereikbaar zijn, kunt u (+31) 33 4949 102 (niet gratis) bellen.