https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/01/audi-ruitenservice.png?v=1-0

Audi Ruitenservice

Direct repareren

Klein probleem, grote gevolgen: als een steenslagschade in de voorruit niet direct wordt gerepareerd, moet vaak de hele ruit worden vervangen.

Voorkomen beter dan genezen

Dankzij de speciale reparatiemethode is de schade vaak zó te repareren dat deze met het blote oog praktisch onzichtbaar wordt. Hoe sneller de schade wordt verholpen, des te kleiner de kans op doorscheuren en eventuele vervanging van de hele ruit.

Helaas kan niet alle ruitschade eenvoudig worden gerepareerd – in de volgende gevallen moet de voorruit om veiligheidsredenen worden vervangen:

  • Steenslagplekken met een diameter van meer dan 5 mm, breukplekken met een diameter van meer dan 40 mm
  • Schade aan de rand van de voorruit
  • Schade in het blikveld van de bestuurder

Essentiële bescherming

De carrosserie van uw Audi is voorzien van een beschermende kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel uitmaken. Om te zorgen dat de beschermende werking optimaal te houden, moet een nieuwe ruit volgens een speciale methode worden vastgelijmd. Zo voldoet uw Audi na vervanging weer volledig aan de fabrieksspecificaties.

Audi HULP

Bij pech of (ruit)schade kunt het gratis nummer 0800-AUDI HULP (0800-2834 4857)bellen, 24 uur per dag. In het buitenland belt u 00800-AUDI HULP (00800-2834 4857). Mocht om technische redenen dit nummer niet bereikbaar zijn, kunt u (+31) 33 4949 102 (niet gratis) bellen.