https://aztsmeuqao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:wealer-nl/05/audi-longlife-service.png?v=1-0

Audi Longlife Service

Weten wat u kunt verwachten

U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Wealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Voor nagenoeg alle Audi modellen hebben wij landelijke adviesprijzen voor onderhoud. 

Mobiliteitsgarantie

Door de auto te onderhouden bij de dealer garanderen wij dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie u weer op weg. Mobiliteitsgarantie is een internationale pechhulp in bijna alle landen in Europa.

Lees meer

Vervangend vervoer

Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk. Een voordelige Audi huurauto bij reparatie of onderhoud is beschikbaar. Over de actuele tarieven informeren onze service adviseurs u graag.

Lees meer

Gespecialiseerde monteurs

Doordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie is. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste techniek. Zo houden alle Audi's de voorspong door techniek.

Audi Originele Onderdelen

Het gebruik van Audi Originele Onderdelen geeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten. Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen en de montagewerkzaamheden.

Wilt u meer informatie over deze service kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor de contactgegevens van onze vestigingen. Snel en makkelijk een afspraak inplannen? Dat kan via onze online planmodule.