Video: preview van vernieuwde Škoda Karoq

  • Meer onderscheidend front en nieuwe LED-verlichting
  • Digitale wereldpremière vernieuwde Škoda Karoq op 30 november 2021 om 10:00

Škoda deelt vandaag een video van de vernieuwde Karoq. Vier jaar na zijn lancering krijgt het middelste model in het SUV-gamma van Škoda een aantal upgrades op het vlak van design en technologie. De Karoq, zowel in 2020 als in de eerste zes maanden van 2021 het op één na succesvolste model van het merk, gaat er binnenkort nog opvallender uitzien.

Het opnieuw ontworpen front wordt gekenmerkt door een bredere Škoda-grille en afgeslankte koplampen. Bovendien creëren de opnieuw geconfigureerde LED-modules van de full LED Matrix-koplampen een kenmerkende vierogige look. Aan de eveneens vernieuwde achterzijde vallen vooral de opnieuw ontworpen achterlichten op.

De nieuwe Škoda Karoq maakt zijn debuut tijdens de digitale mediapresentatie ‘The Faces of Karoq’, op 30 november 2021 om 10.00 uur CET.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.