Evolutie en revolutie vinden elkaar in vernieuwde Ibiza en Arona

  • Ibiza: bestseller voor SEAT met bijna 6 miljoen verkochte auto’s
  • Arona uitgegroeid tot belangrijke pijler onder SEAT: op één na bestverkochte SEAT in 2020
  • Wereldpremière vernieuwde Ibiza en Arona op 15 april om 10.00 uur

Met de introductie van de vernieuwde Ibiza en Arona geeft SEAT de twee compacte modellen nieuw elan. De opgefriste Ibiza en Arona combineren een ‘geëvolueerd’ exterieur met een revolutie in het interieur. De digitale wereldpremière van de twee vernieuwde SEATs vindt plaats op 15 april aanstaande om 10.00 uur.

De SEAT Ibiza speelt een ongekend grote rol in het succes van SEAT. Sinds de introductie van de compacte hatchback in 1984 heeft de Ibiza zich ontpopt tot de meest succesvolle SEAT ooit. Naar verwachting gaat de vernieuwde Ibiza binnenkort voor een passend vervolg zorgen. Daarbij weet hij zich gesterkt door de eveneens vernieuwde Arona stads-SUV, die nu een robuuster design met nog nadrukkelijkere offroad-looks krijgt.

“Met bijna 6 miljoen verkochte auto’s gedurende vijf modelgeneraties is de SEAT Ibiza een ferme pijler onder het succes van SEAT,” verklaart Wayne Griffiths, President van SEAT en CUPRA. “Ook de Arona wordt steeds belangrijker voor ons merk, en was afgelopen jaar het op één na bestverkochte SEAT-model wereldwijd. Het opgefriste design en de vele upgrades – waarbij de nadruk ligt op digitalisering en connectiviteit - maken de vernieuwde Ibiza en Arona nu nog aantrekkelijker voor een brede groep consumenten.”

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.