Wealer - autopartner van autocoureur Niels Langeveld

Header_Niels_Langeveld-01.jpg

Naast de racevariant krijgt hij nu ook een SEAT Leon voor op de weg.

Autocoureur Niels Langeveld  is sinds 2008 actief in de racewereld en de meervoudig Benelux en Nederlands kampioen staat op dit moment bovenaan in het klassement van de SEAT Leon EuroCup. In deze Europese competitie rijden een groot aantal SEAT Leon’s met 330 PK en 6 speed DSG gearbox. Hij heeft een contract bij het Spaanse Baporo Motorsports die in 2015 het kampioenschap gewonnen hebben.

Direct succesvol in de SEAT Leon Eurocup
Afgelopen november reed Niels Langeveld in Barcelona een gastrace in de SEAT Leon Eurocup en gaf daar zijn visitekaartje af met een podiumplaats. Meerdere teams boden Niels Langeveld daarna een stoeltje aan. Baporo Motorsport deed de regerend Clio Cup Benelux-kampioen een aanbod dat hij niet heeft afgeslagen.

"Het is natuurlijk geweldig om te merken dat verschillende internationale teams jou graag willen contracteren. Zelf had ik ook een erg goed gevoel bij de SEAT Leon Eurocup, een mooi groot veld waarin iedereen strijdt met hetzelfde materiaal. De afgelopen twee jaar is Pol Rosell voor het Spaanse team Baporo Motorsport kampioen geworden. "Dat juist dit team mij een aanbod deed geeft mij niet alleen veel vertrouwen, ze zien mij als de opvolger van kampioen Rosell. Dat schept verwachtingen."

(Spot jij het Wealer logo?)

Vloggen
Iedereen die de carrière van Niels Langeveld volgt weet dat de Sassenheimer altijd zeer actief is met social media. "Ik vind het belangrijk om mijn sponsors waar voor hun geld te geven. Dat betekent dat ik hen overal bij betrek en ook laat zien waar ik mee bezig ben. Dit seizoen ga ik vloggen, oftwel een videodagboek bijhouden op mijn eigen Youtube-kanaal. Ik geef dan in leuke videos een kijkje achter de schermen, laat zien wat ik er allemaal voor moet doen om te kunnen racen, in conditie te blijven, te presteren en te winnen. Maar vooral ook wat ik ervoor moet laten.

Klik hier om je te abonneren op het Youtube-kanaal van Niels Langeveld en je kunt hem ook volgen op zijn Facebook-account.

Het resterende programma SEAT Leon Eurocup 2016
10 - 11 september - Red Bull Ring, Oostenrijk
17 - 18 september - Nürburgring, Duitsland
5 - 6 november - Barcelona, Spanje

‘Wij zijn verheugd en trots met het leveren van de SEAT Leon voor Niels Langeveld’ aldus Marc van der Linden, algemeen directeur Wealer Autogroep. ‘We wensen Niels veel veilige kilometers toe en dat hij zijn succes in de SEAT Leon EuroCup gaat voortzetten. Aangezien Niels een echte winnaar is hebben we veel vertrouwen in hem.’

Hieronder een aantal video's uit de vloglijst van Niels: