Maatpak


Ontvang een GRATIS Italiaans maatpak t.w.v. € 800,-

Bij een Audi A4 of Audi A6, nieuw te bestellen of uit voorraad

Over Tessuto Divino

Willem Marten heeft sinds 1999 een ruime ervaring in maatwerk en startte in 2005 met Tessuto Divino. Pas later is zijn vader, Peter Marten bij het bedrijf betrokken. Een familietraditie werd met terugwerkende kracht gesticht.

Het kenmerkt Tessuto Divino, zij kijkt vooruit maar hecht ook waarde aan tradities. Dat ziet u ook terug in de kleding die Tessuto Divino maakt. Eigentijds, maar met gevoel voor de geschiedenis en tradities. Daarnaast is kiezen voor familie, kiezen voor een persoonlijke band, kiezen voor vertrouwen en kiezen voor onvoorwaardelijkheid. Dat is het gevoel dat Tessuto Divino ook wil meegeven.

Bekijk de website >

Direct een lease offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in, dan laten wij u een offerte op maat toekomen.

Interesse in de Audi A4 of Audi A6? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op voor een offerte op maat.

*Actie geldt op de Audi A4 (Avant) of Audi A6 (Avant): een nieuw te bestellen auto, voorraadauto of een leasecontract bij Wealerlease. Niet geldig voor lease via universele leasemaatschappijen of in combinatie met andere acties/kortingen. Alle rechten en drukfouten voorbehouden.