Maatpak


Ontvang een GRATIS Italiaans maatpak t.w.v. € 800,-

Bij een Audi A4, nieuw te bestellen of uit voorraad

De Audi A4 maakt indruk met zijn innovatieve technologie en onderscheidende karakter. Als S line competition krijgt hij een sportievere uitstraling. Daarvoor zorgen de speciale bumpers en lichtmetalen velgen. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. Diverse rijhulpsystemen dragen bij aan de veiligheid en het comfort.

 

Over Tessuto Divino

Willem Marten heeft sinds 1999 een ruime ervaring in maatwerk en startte in 2005 met Tessuto Divino. Pas later is zijn vader, Peter Marten bij het bedrijf betrokken. Een familietraditie werd met terugwerkende kracht gesticht.

Het kenmerkt Tessuto Divino, zij kijkt vooruit maar hecht ook waarde aan tradities. Dat ziet u ook terug in de kleding die Tessuto Divino maakt. Eigentijds, maar met gevoel voor de geschiedenis en tradities. Daarnaast is kiezen voor familie, kiezen voor een persoonlijke band, kiezen voor vertrouwen en kiezen voor onvoorwaardelijkheid. Dat is het gevoel dat Tessuto Divino ook wil meegeven.

Bekijk de website >

Direct een lease offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in, dan laten wij u een offerte op maat toekomen.

Interesse in de Audi A4? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op voor een offerte op maat.

*Actie geldt op een nieuw te bestellen Audi A4 (Avant), Audi A4 (Avant) uit voorraad, of een leasecontract voor de Audi A4 (Avant) bij Wealerlease van een Audi A4. Niet geldig voor lease via derden of in combinatie met andere acties/kortingen. Alle rechten en drukfouten voorbehouden.