ID.4, ID.5 en ID. Buzz Advantage

Nu tijdelijk extra scherp geprijsd. 
Voordeel oplopend tot € 10.000!

Meer informatie? Neem contact met ons op:

Volkswagen ID.4

Maak kennis met de Volkswagen ID.4, een volledig elektrische SUV met een actieradius tot 528 km*. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4.

Volkswagen ID.5

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.

Volkswagen ID. Buzz

De elektrische Volkswagen ID. Buzz een waar icoon keert terug op de Nederlandse wegen. Deze Volkswagen combineert de karakteristieke kenmerken van de T1 met alles waar een moderne Volkswagen aan moet voldoen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.